MARIJA OBRADOVIĆ: Zanimljiva fascinacija hrvatskih medija protestima
Foto: Zorana Jevtić

poigravanje brojkama

MARIJA OBRADOVIĆ: Zanimljiva fascinacija hrvatskih medija protestima

Politika -

Potpredsednica Srpske napredne stranke (SNS) Marija Obradović izjavila je danas da ozbiljno i detaljno prati proteste u Beogradu i medijsko izveštavanje, pri čemu joj je naročito zanimljiva "fascinacija" hrvatskih medija njima.

"Posebno me zanima medijsko izveštavanje o protestima ne samo u našoj zemlji nego i u regionu, i ono što je zaista zanimljivo to je fascinacija hrvatskih medija protestima u Beogradu. Čini se da hrvatski mediji nikada nisu na ovako neozbiljan, neobjektivan način izveštavali o protestima u Beogradu", rekla je Obradovićeva Tanjugu.

Ona je posebno ukazala na njihovo "poigravanje brojkama, koliko zapravo povećavaju broj ljudi koji učestvuje u tim protestima".

"Ali, prateći sve te izveštaje u hrvatskim medijima, nameće mi se jedan zaključak, a to je da sve i da se sve pristalice HDZ-a, SDP-a u Hrvatskoj i SDA u Bosni sakupe, neće biti dovoljno da nas pobede u Beogradu. Prateći i dalje te izveštaje, mislim da će nam biti sve zanimljivije, da ne kažem sve smešnije", rekla je Obradovićeva.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track