VIŠE MUDROSTI, MANJE STRESA, ALI I DA SE NEKIMA OVA GODINA NE PONOVI: To srpski političari žele sami sebi i jedni drugima, A EVO ŠTA ŽELE GRAĐANIMA
Foto: Nemanja Nikolić

ODLUKE

VIŠE MUDROSTI, MANJE STRESA, ALI I DA SE NEKIMA OVA GODINA NE PONOVI: To srpski političari žele sami sebi i jedni drugima, A EVO ŠTA ŽELE GRAĐANIMA

Politika -

Funkcioneri sebi u novoj godini žele da imaju više vremena za decu i drage ljude, ali i za sebe

Političari su sebi za 2019. zacrtali prilično skromne ciljeve - da ih nove radne pobede koštaju manje iskidanih živaca.

Kako su naveli, od nove godine žele da im donese manje stresa, više vremena za porodicu i drage ljude, ali i trenutke kada mogu da se posvete samo sebi. A šta bi radili u momentima koje su ukrali samo za sebe? Tada bi, kažu, izabrali neku rekreaciju i vežbali.

Dušan Bajatović, direktor „Srbijagasa“ VIŠE DA VEŽBAM

Dušan Bajatović, direktor „Srbijagasa“, poželeo je sebi da se manje stresira u novoj godini i da provodi više vremena u krugu porodice. U više navrata je imao problema sa zdravljem zbog hroničnog stresa i umora.

foto: Privatna Arhiva

- Pre svega želim više vremena za decu i porodicu, to je najbolji trening i oporavak kad te dva klinca uzmu pod svoje. Ali moram da treniram, previše dugo imam višak kilograma i strašnu izloženost stresu. Za to nema medikamenata, voljni momenat i na preznojavanje - kazao je Bajatović.

foto: Privatna Arhiva
Igor Mirović, predsednik pokrajinske vlade ZDRAVLJE I USPEH

Igor Mirović, predsednik pokrajinske vlade, kaže da sebi i svojoj porodici želi, pre svega, mnogo zdravlja i uspeha.

- Za mene su najvažniji sreća i uspeh mojih najbližih, porodice, supruge i dvoje dece. S obzirom na to da obavljam javnu funkciju, moram da poželim svima onima koji na neki način zavise od nas, od naših odluka i efikasnosti, da im 2019. bude mnogo uspešnija nego 2018.

Rasim Ljajić, potpredsednik Vlade i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija DELIM POKLONE KAO DEDA MRAZ

Mada ovu godinu ispraća okružen gomilom poklona u kancelariji, Rasim Ljajić kaže da ne bi želeo da mu se 2018. ponovi. Najviše zbog nerviranja oko dnevne politike.

foto: Beta

- Ovo je samo deo poklona koje sam dobio od prijatelja, partnera, saradnika... Niti pijem, niti jedem slatko, pa ću sve ove đakonije dalje pokloniti mojim dragim ljudima koji su se sa mnom živcirali. Zdravlje čuvam koliko mogu, ali želeo bih da u 2019. pobegnem iz dnevne politike ili, bolje reći, da me ona zaobiđe.

Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade i ministar saobraćaja i građevine MUDROSTI I SNAGE

Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade, poželela je predsedniku Aleksandru Vučiću da u 2019. uspe u nameri da reši pitanje Kosova, a premijerki Ani Brnabić i kolegama iz Vlade više poslova i zajedničkog truda da od Srbije naprave još bolje mesto za život.

foto: Privatna Arhiva

- Građanima Srbije želim da izgrade svoju sreću do koje se dolazi samo ličnim zalaganjem, velikim radom i stalnim usavršavanjem, jer ništa ne pada s neba i niko ništa neće da pokloni. Sebi želim više mudrosti da stvari i ljude prihvatim kakve jesu, ali i još više snage da završim sve poslove koje sam započela i da se nikad ne pomirim da ne može bolje, uspešnije i drugačije.

(Kurir.rs /Foto: Privatna arhiva, Nemanja Nikolić )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track