TVITERAŠI ISMEJALI ŠEŠELJA!  SRETNEM PUTINA KOD PEKARE, NISU HTELI DA MU PRODAJU ROL VIRŠLU!  Postavio nove slike s ruskim predsednikom, ali se sve pretvorilo u žestoko zezanje!
Foto: Twitter Printscreen

GORI TVITER

TVITERAŠI ISMEJALI ŠEŠELJA! SRETNEM PUTINA KOD PEKARE, NISU HTELI DA MU PRODAJU ROL VIRŠLU! Postavio nove slike s ruskim predsednikom, ali se sve pretvorilo u žestoko zezanje!

Politika -

Vojislav Šešelj, predsednik Srpske radikalne stranke, pohvalio se na Tviteru da je, ne samo uspeo da se sretne sa ruskim predsednikom tokom njegovog boravka u Beogradu, već da je sa njim i razgovarao, "čitavih" deset minuta.

"Van svakog protokola, u kripti Hrama Svetog Save, po prvi put sam uspeo da se sretnem s ruskim predsednikom Vladimirom Putinom. Kad sam iznenada banuo pred iznenađenu predsedničku svitu, Putin me je odmah prepoznao, srdačno se nasmejao i pružio ruku. Deset minuta smo stojeći razgovarali", pohvalio se Šešelj, a usledile su i fotografije susreta.

Fotografije Šešeljevog i Putinovog rukovanja objavio je jutros zvaničan Tviter nalog "Srpski radikali". Sa istog profila, na dan Putinove posete, podeljena je i fotografija ruskog predsednika, sa logom SRS, i natpisom "dobrodošao".

Osim direktne prozivke da je "lažov", usledile su i druge na Šešeljev račun.

"Ja juče sišao do trafike po pljuge, sretnem Putina ispred pekare, kaže zatvorili pre minut, nisu hteli da mu prodaju rol viršlu. Ja kupim na trafici bonžitu i dam mu. Gledamo u pod, ćutimo", glasio je jedan od komentara.

"A to su videla četiri vilenjaka, tri jednoroga i omanje jato ptica dodo."

"Evo sad sam na Prvoj video snimak: Putin ga češka iza ušiju, a vojvoda maše repom."

"Pa i ja ga srela u Ruzveltovoj, meni slao poljupce al’ eto, nismo se ispričali", pisali su tviteraši, a Šešelj je na komentare isključivo odgovarao fotografijom na kojom se rukuje s Putinom.

"Ja otišao na Kalemegdan i seo na klupu da gledam u Savu kad u jednom trenutku Putin seda pored mene i kaže mi 'zavidim ti kad ne moraš da gledaš one idiote'", bili su duhoviti tviteraši.

"Krenem juče da prošetam maltezera u parku kod Veterinarskog faksa, kad tamo Putin šeta štene šarplaninca. Otkud ti ovde? Kaže smorilo ga 'seoce' kod Hrama. Štenac ga svog umaz'o od skakanja, ništa ne sluša. Učiće ga da diše na vodu, ko onog jazavičara. Otišao je vidno neraspoložen..."

Blic

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track