MIHAJLOVIĆ: Građani ne žele da ih predvode Đilas i slični! Takvi političari vraćaju u prošlost!
Foto: Ana Paunković

Članica Peredsedništva SNS

MIHAJLOVIĆ: Građani ne žele da ih predvode Đilas i slični! Takvi političari vraćaju u prošlost!

Politika -

BEOGRAD - Članica Peredsedništva SNS Zorana Mihajlović kaže da između građana koji protestuju i bivšeg gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa i ostalih iz Saveza za Srbiju postoji nepremostiv jaz, jer, kako navodi u saopštenju za medije, građani ne žele da ih predvode političari koje pamte po zloupotrebi vlasti i ličnom bogaćenju.

"Kad govori o kuli vlasti sagrađenoj na strahu, lažima, medijima, parama, kriminalu, Đilas zapravo opisuje način na koji su vladali on i njegovi današnji saradnici iz Saveza za Srbiju, i građani su jasno rekli da ne žele da ih takvi političari predvode jer bi ih takvi političari vratili u prošlost", kaže Mihajlovićeva.

Dodaje da građani nisu zaboravili da je njegova politika opljačkala njihove roditelje i oterala veliki broj ljudi u siromaštvo.

"Za Đilasa sloboda mišljenja je pravo da vređa sve koji ne misle kao on, makar to bili i građani kojima se pridružio u protestnoj šetnji i čije interese navodno brani i zastupa", konstatovala je Mihajlovićeva.

Organizacija "Marks21", koja sebe naziva revolucionarno socijalističkom, objavila je snimak rasprave sa čelnikom Saveza za Srbiju Draganom Đilasom tokom protesta "1 od 5 miliona" u subotu u Beogradu, kada su u verbalnom sukobu članovi te organizacije Đilasa okrivili da su on i njegova bivša vlast krivi za socijalnu i ekonomsku propast njihovih roditelja, a Đilas je na to uzvratio psovkom i uvredama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track