MINISTAR STEFANOVIĆ: Građani nisu skloni bojkotu izbora
Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

odluka nije doneta

MINISTAR STEFANOVIĆ: Građani nisu skloni bojkotu izbora

Politika -

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović rekao je da nije doneta nikakva odluka o vanrednim parlamentarnim izborima, a da opozicija koja najavljuje bojkot ima svoje političke motive, međutim, iako, kako kaže, građani, kako se pokazalo, ne prate taj trend neizlaska na izbore.

- Video sam kako to izgleda u opštinama u kojima su bojkotovali izbore. Po procentu odziva stanovništva građani nisu pratili taj trend neizlaska, rekao je Stefanović novinarima.

Na pitanje da li bi izbori imali kredibilitet ako bi ih deo opozicije bojkotovao, Stefanović je rekao da se ne bi bavio šta bi bilo kad bi bilo.

- Što se tiče opozicije, ja vidim da njima odlično ide. Ne moram ništa da se mešam, da im pomažem, ili odmažem. Razumem da oni imaju svoje političke motive, njima je u interesu da se vrate na vlast. Činjenica je da nemaju trenutno neku značajnu podršku, a što se tiče raspisvanja izbora, mi smo daleko od odluke. Nije doneta nikakva odluka da li će izbora biti, rekao je Stefanović.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Tanjug/Filip Krainčanić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track