PRETEĆE PISMO SANDŽAČKOM ODBORU ZA ZAŠTITU LJUDSKIH PRAVA: Muslimanima je otac đavo, svi da napuste Kraljevinu Srbiju do Đurđevdana
Ilustracija, Foto: Aleksandar Jovanović

bolesno

PRETEĆE PISMO SANDŽAČKOM ODBORU ZA ZAŠTITU LJUDSKIH PRAVA: Muslimanima je otac đavo, svi da napuste Kraljevinu Srbiju do Đurđevdana

Politika -

NOVI PAZAR - Sandžački odbor za zaštitu ljudskih prava u Novom Pazaru dobio je danas pismo u kojem se uz uvrede muslimanima poručuje da do Đurđevdana napuste područje Kraljevine Srbije, od Save do Krfa i od Jadranskog mora do Rumunije.

Pismo je 12. februara upućeno iz Beograda, a namenjeno je "svim izdajnicima i izrodima srbskim, prevedenim u muhamedansku satanističku sektu", kako se navodi već na početku pisane poruke.

Autor u pismu navodi da im je (muslimanima) "otac đavo" i da će ukoliko ne napuste područje Kraljevine Srbije "biti uništeni".

Predsednica Odbora Semiha Kačar izjavila je Sto plus radiju da su preteća pisma koja ta organizacija civilnog društva (OCD) povremeno dobija "već uobičajena stvar".

"Sigurna sam da je upućeno od istih onih koji su ovih dana pretili i poznatim beogradskim nevladinim organizacijama", rekla je Kačarova.

Ona je dodala i da nije sigurna "da li uopšte ima svrhe da tim povodom podnese krivičnu prijavu policiji".

(Kurir.rs/Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track