Najnovije vesti

PREDSEDNIK SRBIJE O MARTOVSKOM POGROMU: Ako NATO ne bude u svakom trenutku spreman da štiti Srbe na KiM, ima ko će! KURIRTV
Foto: Printscreen Kurir Tv

tužan povod

PREDSEDNIK SRBIJE O MARTOVSKOM POGROMU: Ako NATO ne bude u svakom trenutku spreman da štiti Srbe na KiM, ima ko će! KURIRTV

Politika

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je nije ništa učinjeno da se učini nešto za ostvarenje Briselskog sporazuma.

 

"Danas pokušavaju na različite načine da opravdaju taj teški zločin protiv naroda i čini mi se da, ukoliko međunarodna zajednica ne pokaže više objektivnosti, da će Albanci sa time nastaviti u budućnosti", rekao je predsednik.

On je rekao da će Srbija čuvati i štiti Srbe na KiM, ukoliko to oni koji su zaduženi za to i ne urade.

 

"Čini mi se da NATO nije razumeo svoju ulogu da na svakom mestu na KiM moraju da zaštite naš narod. Šaljemo poruku da želimo da razgovaramo i budemo u komunikaciji sa njima, ali da očekujemo da NATO bude u svakom trenutku spreman da sprovede u delo to sve ima ko će biti u stanju da zaštiti naš narod", rekao je Vučić i dodao da Beograd želi da nastavi dijalog sa Prištinom iako oni taksama i "svim drugim" to ne žele.

"Srbija će uvek biti spremna za razgovore, ali dovoljno čvrsta i odlučna da sačuva svoj narod i državne interese", rekao je Vučić. 

 

 

(Kurir.rs/Foto: Printscreen Kurir TV)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...