OPOZICIJA SE JOŠ JEDNOM ISPALILA! Sergej, Sanda, Lutovac i Đilasov potrčko za ŠABIĆEVU POVREDU optužili Vučića, a onda ih je Šabić pokopao!
Foto: Printscreen Twitter

Kakav blam

OPOZICIJA SE JOŠ JEDNOM ISPALILA! Sergej, Sanda, Lutovac i Đilasov potrčko za ŠABIĆEVU POVREDU optužili Vučića, a onda ih je Šabić pokopao!

Politika -

Predstavnici opozicije brže-bolje napali Aleksandra Vučića da je kriv za Šabićevu povredu.

Fotografija okrvavljenog lica koju je u četvrtak uveče postavio bivši poverenik za informacije od javnog značaja Rodoljub Šabić, u prvi mah je izazvala veliku zbrku na društvenim mrežama, jer on nije odmah precizirao kako je pao.

To su beskrupulozno zloupotrebili pripadnici opozicije koji su brže-bolje ovaj slučaj politizovali i za sve optužili aktuelnu vlast na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem!

Ispalili se

Oni nisu štedeli reči kada su osuli paljbu na vlast, dok su sebe predstavili kao velike borce za pravdu.

Najdalje je otišao lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović koji je Šabićev slučaj slučajnog saplitanja u Sremskoj uporedio sa ubistvom Olivera Ivanovića, a za sve okrivio Vučića.

foto: Printscreen

- Ovo je tvoje @avucic Kao i 6 metaka u leđa Olivera Ivanovića. Kao i šipka u potiljak Borka Stefanovića, ovo je tvoje. Sve si to doneo sobom. Sve ćeš to i odneti sobom - napisao je Trifunović.

Sanda Rašković Ivić potpredsednica Narodne stranke Vuka Jeremića, takođe je "briljirala" u zaključcima i optužbama.

foto: Printskrin

- Napadnut Rodoljub Šabić. Nije ni čudo, jer svi koji drugačije misle, AV i perjanice SNS crtaju mete - napisala ja Rašković Ivić.

I predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac iskoristio je priliku da se javi i da Šabićev slučaj poveže sa politikom.

foto: Printskrin

Šabić je ubrzo napisao pravu verziju događaja i isključio mogućnost da se njegov napad dalje povezuje sa politikom.

- Hvala svima na podršci. Sinoć na VMA sanirana arkada i ušiven obraz. Neko me u Sremskoj ulici od pozadi sapleo i udario sam glavom u trotoar. Verujem da nje bio napad, već slučaj, niko me posle,kad sam pao, nije udarao. Policije, državne ili gradske nije bilo, ni tada ni posle - napisao je on.

Sve ovo je bila inspiracija da se još jednom građani pozovu na proteste protiv vlasti koju su prethodno okrivili za napade na ulici.

foto: Printskrin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track