SNS I SPS OSUDILE NAPAD SAVEZA ZA SRBIJU NA GRADSKU SKUPŠTINU: Građani još jednom na delu imali prilike da vide fašiste, nasilnike i siledžijstvo
Foto: Nemanja Nikolić

sramotni napad

SNS I SPS OSUDILE NAPAD SAVEZA ZA SRBIJU NA GRADSKU SKUPŠTINU: Građani još jednom na delu imali prilike da vide fašiste, nasilnike i siledžijstvo

Politika -

Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke (SNS) najoštrije je danas osudio "novu salvu nasilja" opozicionih lidera koji su ušli u zgradu u kojoj je sedište gradonačelknika Beograda Zorana Radojičića i tražili sastanak sa njim.Iz SNS saopštavaju da su tada povređene dve starije žene, koje su u toj zgradi prisustvovale skupu Saveta za rodnu ravnopravnost.

foto: Nemanja Nikolić

"Građani su još jednom na delu imali prilike da vide fašiste, nasilnike i siledžijstvo, i zato pozivamo nadležne državne organe da reaguju što hitnije i da spreče svakodnevni teror Đilasa, Jeremića i Obradovića nad ženama", navode iz SNS.

Članovi odborničke grupe Saveza za Srbiju na čelu sa predsedkom odborničke grupe Nikolom Jovanovićem danas su podneli zahetv za sastanak sa Radojičećem i tražili ostavku zamenika gradonačelnika Gorana Vesića. Ispred zgrade pred njih su izašle žene članice Gradskog veće, kao i učesnice sastanka Saveta.

foto: Nemanja Nikolić

Socijalisticka partija Srbije, takođe, je najoštrije danas osudila nasilje pristalica Saveza za Srbiju.

"To je pokazatelj njihove politike nemoći, ali i želje da nedostatak narodne podrške nadomeste nasiljem, incidentima i radikalizacijom protesta. Time se nanosi velika šteta Srbiji", rekao je lider SPS Ivica Dačic za Tanjug.

(Kurir.rs/Beta/Tanjug/Foto: Nemanja Nikolić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track