ZORANA MIHAJLOVIĆ: Politički život se vodi u institucijama, a ne u šatoru
Foto: Beta/Miloš Miškov

reagovanje

ZORANA MIHAJLOVIĆ: Politički život se vodi u institucijama, a ne u šatoru

Politika -

BEOGRAD - Potpredsednica Vlade i članica Predsedništva SNS, prof. dr Zorana Mihajlović, ocenila je večeras da postavljanje šatora u Pionirskom parku nije način da se rešavaju problemi građana Srbije, ali i da pokazuje odsustvo ideja i politike lidera Saveza za Srbiju.

"Ako su već hteli da razgovaraju o nečemu, za to postoje institucije, pre svega parlament, a ako žele da osvoje vlast, to se u demokratskim zemljama radi na izborima, a oni od izbora beže. Vlast u Srbiji ne osvaja se na ulici, niti se političke nesuglasice rešavaju u improvizovanim šatorima pored postojećih institucija", navela je Mihajlovićeva u saopštenju.

foto: Beta Miloš Miškov

Ona ističe da je tzv. slobodna zona samo još jedan način da lideri Saveza za Srbiju nekako skrenu pažnju na sebe, kad već to ne mogu da urade idejama i politikom.

"Politički život u Srbiji ne vodi se u šatorima, nego u institucijama i to što je svima garantovana sloboda okupljanja ne znači da od toga treba praviti parodiju demokratije, kao što rade lideri opozicije", zaključila je Mihajlovićeva u saopštenju.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track