Najnovije vesti

GRADONAČELNIK GORAN CVETANOVIĆ PONOVO DOMINIRA: Moj štiglic je šampion, jer najlepše peva!
Foto: KURIR

Sueprmen iz Leskovca

GRADONAČELNIK GORAN CVETANOVIĆ PONOVO DOMINIRA: Moj štiglic je šampion, jer najlepše peva!

Politika

Verovali ili ne, prvi čovek srpskog Mančestera posle titula za najlepšu baštu i najvećeg džentlmena, osvojio pobednički pehar na takmičenju u ptičjim pesmama

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović uspeo je ne samo da objedini titule najvećeg džentlmena i najveštijeg baštovana već je bogatu riznicu priznanja uvećao za još jedan neobičan trofej - njegov štiglic postao je šampion u najlepšem pevanju starih ptica!

Šareni pernati ljubimac prvog čoveka Leskovca osvojio je pehar za prvo mesto na 6. balkanskom šampionatu u pesmi štiglica u disciplini stare ptice seniori, a neobično je što je ovaj lični uspeh Cvetanovića predstavljen kao podvig grada koji godinama vodi.

Niz nagrada

- Gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović nizu osvojenih pehara dodao je još jedan - objavljeno je na zvaničnom nalogu Grada Leskovca uz fotografije nasmejanog gradonačelnika i njegovog štiglica na upravo završenom takmičenju u Pirotu.

foto: Printscreen

Cvetanović je ovim peharom samo nastavio da niže međunarodna priznanja. Krajem aprila ove godine Prvi klub dama okitio ga je i laskavom titulom "džentlmen godine", što je pompezno objavljeno i na zvaničnom sajtu Grada Leskovca. Iako nije poznato ko dodeljuje nagradu i koji se kriterijumi primenjuju, u obrazloženju se navodi da je Cvetanoviću priznanje pripalo "kao gradonačelniku koji se svojim radom zalaže za eliminisanje stereotipa koji postoje kada je reč o angažovanju žena i muškaraca na rukovodećim pozicijama i povodom činjenice da se u Leskovcu veliki broj žena nalazi na odgovornim pozicijama".

Beži od medija  

Svestranost i svaštarenje ovog političara potvrđeno još 2017. godine, kada je velikim veseljem u domu proslavio nagradu za najlepšu baštu Leskovca. Koje je sledeće priznanje na koje cilja, nismo uspeli da saznamo jer Cvetanović juče nije odgovarao na naše pozive.

Sve ume, sve može

Faraon i košarkaš

foto: Printscreen

U nizu gafova koji mu se beleže, Cvetanović je najviše smeha izazvao nedavnim poziranjem u odori egipatskog faraona. Medijima nije promaklo ni kada su mu iz Hongkonga stigli časopis i dve diplome za uspešnog lidera, inače nagrade za koje se svako može prijaviti uz plaćanje kotizacije. Cvetanović je, takođe, uspevao da zaseni profesionalne košarkaše, i to na njihovom terenu, pa je u izveštajima sa turnira u basketu, na kojem je učestvovao s petoricom bivših igrača Zdravlja, pisalo da je tim predvodio - gradonačelnik.

I. K./ Foto

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...