ANTIĆ: SPS je jaka i stabilna, nastavljamo da gradimo bolju i napredniju Srbiju
Foto: Dado Đilas

dan socijalističke partije srbije

ANTIĆ: SPS je jaka i stabilna, nastavljamo da gradimo bolju i napredniju Srbiju

Politika -

Socijalistička partija Srbije obeležava 29. godišnjicu svog osnivanja kao jaka, stabilna i prosperitetna politička snaga, posvećena kao i uvek građenju bolje, modernije i jake Srbije, rekao je danas funkcioner te stranke Aleksandar Antić.

"Svih ovih godina uspeli smo da očuvamo i unapredimo našu temeljnu orijentaciju ka boljem i naprednijem životu svih naših građana, a posebno onih kojima je neophodna podrška zajednice", rekao je Antić.

Ostali smo dosledni idejama savremene evropske levice u zaštiti slabijih, dostupnijem obrazovanju i zdravstvenoj zaštiti, brizi za omladinu i naše starije, zaštiti životne sredine", navodi se u izjavi za javnost.

Socijalisti su nebrojeno puta pokazali da se čvrsto i dosledno bore za najvažnije državne i nacionalne interese, iskazujući tako veliku odgovornost i zrelost prema zahtevima naše države i naših građana, kaže Antić.

"Nastavićemo istim putem, ohrabreni i odgovorni pred podrškom stotina hiljada naših sugrađana, koji svih ovih 29 godina dele naše ideje i naš napor za stalni napredak Srbije. Svim članovima, simpatizerima i prijateljima SPS iskreno čestitam 29. godišnjicu njenog osnivanja uz obećanje da ćemo i naredne godine i decenije posvetiti svu svoju energiju i znanje građenju još bolje i naprednije Srbije, na ponos svih naših građana", poručio je Antić.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track