Najnovije vesti

RADA TRAJKOVIĆ JE IZNAJMLJENA! Đurić: Svaki napad na Vučića i Srpsku listu koji dolazi od nje i ostalih rentiranih Srba sa KiM je samo zbog straha od JAČANJA SRBIJE
Foto: Nemanja Nikolić, Sonja Spasić

reagovanje

RADA TRAJKOVIĆ JE IZNAJMLJENA! Đurić: Svaki napad na Vučića i Srpsku listu koji dolazi od nje i ostalih rentiranih Srba sa KiM je samo zbog straha od JAČANJA SRBIJE

Politika

Potpredsednik SNS Marko Đurić izjavio je danas da svaki napad na predsednika Aleksandra Vučića i Srpsku listu koji dolazi od iznajmljenih Srba, poput Rade Trajković sa Savskog venca, dokazuje nervozu među njihovim mentorima zbog poverenja koje srpski narod pruža politici predsednika Vučića.

- Gomila gnusnih laži izrečenih od rent-a-Rade u stranim medijima nisu samo njene izmišljotine, već naručene laži izgovorene u interesu onih kojima smeta jačanje Srbije, njena izgradnja i uzdizanje iz blata u koji su našu zemlju bacili Rada i Radini partneri Đilas, Jeremić i Tadić, saopštio je Đurić.

foto: Tanjug/Zoran Žestić

Bez obzira na sve njene gnusne laži, kaže on, Srpska napredna stranka nastaviće da sprovodi politiku predsednika Vučića i bori se za srpski narod na Kosovu i Metohiji, isti onaj narod koji je Rada Trajković ostavila, kako bi "u Beogradu uživala u plodovima svoje kriminalne vladavine".

Kada kaže da opredeljenje Srbije ne treba da bude članstvo u EU već članstvo u NATO, Rada Trajković, prema rečima Đurića, sama priznaje kom jatu jastrebova pripada i uz čiju logističku, finansijsku i svaku drugu pomoć gradi svoju karijeru klevetnika i smutljivca.

- Antiruska histerija, klevete o umešanosti Srbije u ubistvo Olivera Ivanovića, primitivni personalni napadi na predsednika Vučića, protivljenje rešenjima koje bi u pitanje dovela celovitost teritorije samoproglašenog Kosova, jesu oružje iz arsenala miltantnih evroatlantista, i Rada Trajović bez ikakvog uzdržavanja obelodanjuje odakle crpi inspiraciju i podršku, naveo je fukcioner SNS.

Srbija je neutralna i nezavisna država, i koliko god to Radi Trajković i njenim nalogodavcima smetalo, to će i ostati dok god njeni građani ne odluče drugačije, zaklučio je Đurić.

(Kurir.rs/Tanjug)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...