SRBI S KOSMETA TRAŽE ZAŠTITU: Hitno pojačati snage Kfora u Gračanici!
Foto: Profimedia

Zabrinuti

SRBI S KOSMETA TRAŽE ZAŠTITU: Hitno pojačati snage Kfora u Gračanici!

Politika -

Popović je na sastanku izneo svoju zabrinutost zbog sve učestalijih provala u Gračanici i napada na privatnu imovinu meštana, i zatražio hitno pronalaženje i procesuiranje napadača

Predsednik opštine Gračanica Srđan Popović zatražio je od komandira policijske stanice u tom mestu Bratislava Trajkovića i komandanta baze Bondstil Roberta Hjuza veće prisustvo bezbednosnih snaga u zaštiti imovine i života meštana opštine nakon učestalih krađa.

Popović je na sastanku izneo svoju zabrinutost zbog sve učestalijih provala u Gračanici i napada na privatnu imovinu meštana, i zatražio hitno pronalaženje i procesuiranje napadača jer je, kako je rekao, nekažnjivost ovakvih dela u prethodnom periodu ohrabrila napadače da nastave s pljačkama.

- Policija i Kfor svesni su situacije u kojoj se nalazimo i zato smo se dogovorili da povećaju svoju vidljivost na terenu. Komandir policijske stanice u Gračanici je rekao da policija ima nekoliko osumnjičenih za poslednje krađe i narednih dana možemo da očekujemo pozitivne rezultate - naveo je on.

Kurir.rs/ Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track