PREDRAG VULETIĆ (PS): Posle govora Vučića svaki Srbin osetio ponos
Foto: Printscreen Youtube

reakcija na govor predsednika

PREDRAG VULETIĆ (PS): Posle govora Vučića svaki Srbin osetio ponos

Politika -

Generalni sekretar Pokreta socijalista Predrag Vuletić ocenio je kao istorijski jucerašnji govor predsednika Srbije Aleksandra Vučića i istakao da je posle njega svaki Srbin, bilo gde da živi, mogao da oseti ponos.

"Toliko zla su nam naneli kako oni oko nas, tako i oni pored nas, a mi smo ostali dostojanstveni u svom pokušaju da živimo mirno, da jačamo svoju zemlju i da se više nikada ne postidimo činjenice da pripadamo jednom malom, ali hrabrom narodu", naveo je Vuletić u saopštenju.

Pozivajući se na Vučićeve reči, kaže da Srbija ne želi da ratuje, već hoće da se bori istinom protiv tuđih laži.

"Dosta je bilo saginjanja, dosta klečanja pred tuđim ambasadama, dosta izvinjavanja. Narod koji je dao sve što se može dati da bi se savladalo svako zlo koje je prolazilo ovim našim Balkanom, narod koji je svetu dao Teslu, Pupina, sve slavne vojskovođe, nije zaslužio tretman koji su pokušali da mu nametnu oni kojima je Srbija dobra samo kad je unižena i na kolenima", istakao je Vuletić.

On naglašava i da u našoj zemlji niko ne mora da se oseća manje vrednim ako je druge vere, ili nacije.

"Isto to tražimo, zahtevamo i borićemo se da se omogući našem narodu ma gde živeo", poručio je Vuletić.

On je istakao da Pokret socijaslista na čelu sa Aleksandrom Vulinom, stoje uz predsednika Vučića, dajući punu podršku u svemu što radi da bi naša zemlja ostala uspravna, ekonomski i vojno jaka i da nikad više nikom ne padne na pamet da može udarati Srbiju, kao što je to bio slučaj u ne tako davnoj prošlosti.

"Ostaćemo na braniku naše slobode, nezavisnosti i neutralnosti, jer je to jedini ispravni put i zato jer narod, birajući predsednika Vučića, to traži od nas", zaključio je Vuletić.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track