Najnovije vesti

NIZ SUSRETA PREDSEDNIKA VUČIĆA SA SVETSKIM ZVANIČNICIMA U DAVOSU: Sastao se sa Ursulom fon der Lajen, Brendeom, Švabom
Foto: Tanjug/ Instagram - Budućnost Srbije

svetski ekonomski forum

NIZ SUSRETA PREDSEDNIKA VUČIĆA SA SVETSKIM ZVANIČNICIMA U DAVOSU: Sastao se sa Ursulom fon der Lajen, Brendeom, Švabom

Politika

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić imao je danas u Davosu, pred ceremoniju zvaničnog otvaranja Svetskog ekonomskog foruma, razgovore sa brojnim zvaničnicima, među kojima su šefica Evropske komisije Ursula fon der Lajen i predsednik Svetskog ekonomskog foruma Berge Brende.

Vučić je na instagram nalogu "budućnostsrbijeav", uz fotografije svojih susreta sa stranim zvančnicima istakao da je za Srbiju veoma važno da bude prisutna u Davosu i da bude dobro predstavljena.

"Ovde u Davosu imamo priliku da govorimo o našem investicionom ambijentu, o rezultatima koje smo postigli, o jednoj od najviših stopa rasta u celoj Evropi i da pozovemo privrednike da investiraju u Srbiju, da popravimo standard i kvalitet života naših gradana i da vidimo šta su sledeći potezi koje moramo da uradimo", navodi se uz fotografiju Vučića sa Fon der Lajen.

Pored fotografije sa Brendeom, Vučić je napisao: "Prijateljski razgovori pred otvaranje Svetskog ekonomskog foruma".

Predsednik Srbije se na Instagramu zahvalio osnivaču i izvršnom predsedniku Svetskog ekonomskog foruma Klausu Švabu na podršci i redovnim pozivima za učešće na tom skupu.

"Hvala na podršci i redovnim pozivima za učešće na Svetskom ekonomskom forumu", stoji pored fotografije Vučića sa Švabom.

Predsednik Srbije je u postu pored fotografije sa predsednikom Jermenije Armenom Sarkisijanom napisao da je Svetski ekonomski forum u Davosu odlično mesto gde za kratko vreme može mnogo da se čuje, da se ostvare važni kontakti, ali i sretnu stari prijatelji.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...