NE KUPUJTE BRAŠNO I KONZERVE, ZA TIM NEMA POTREBE! Vučićev apel građanima Srbije: Samo slušajte stručnjake!
Foto: Nemanja Nikolić

bez straha!

NE KUPUJTE BRAŠNO I KONZERVE, ZA TIM NEMA POTREBE! Vučićev apel građanima Srbije: Samo slušajte stručnjake!

Politika -

Predsednik Vučić je danas uputio apel građanima da ne prave zalihe hrane, jer za tim nema potrebe i ona bi im propala, jer je Srbija daleko od takvog scenarija.

- Molim ljude da ne kupuju brašno, konzerve, da ne troše novac nepotrebno. U toku sutrašnjeg dana biće obavljeni razgovori kako ne bi bilo nestašice kada je reč o lekovima. Mnogo je laži i izmišljotina i sa svim i svačim smo se suočavali. Ipak, molim ljude da slušaju državu i da slušaju stručnjake. Moramo da sačuvamo ekonomsku snagu, velike su posledice u Hrvatskoj i Italiji. Nadležni će sa svim firmama i kompanijama da razgovaraju da nikakve panike na tržištu ne bude. Od svega ja sam samo razumeo da ruke češće treba da se peru i da je slabiji od običnog gripa i da više ima smrtnih slučajeva od sezonskog gripa nego od ovoga - rekao je Vučić danas tokom svog obraćanja.

- Informacija broj 1, u Republici Srbiji nema zaraženih koronavirusom. To govorim jer smo izloženi neverovatnoj kampanji laži i neistina na društvenim mrežema, od toga kako je na Infektivnoj umrlo dvoje, pa dvoje na KBC Bežanijska kosa pa kako ljudi idu u skafanderima... - kazao je predsednik.

Kurir.rs

PPOGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track