ĐILASOV SARADNIK NEMA MERE: Ljubiša Dišić izvređao doktora Kona!
Foto: Beta/Emil Vaš, Beta/Vlada Srbije/Slobodan Miljević

Jadno

ĐILASOV SARADNIK NEMA MERE: Ljubiša Dišić izvređao doktora Kona!

Politika -

Ljubiša Dišić najniže isprozivao čuvenog doktora koji se nedeljama bori protiv
korone. Optužio ga da je smutljivac, te da je počeo da se bavi politikom

Ljubiša Dišić, dugogodišnji bliski saradnik lidera Saveza za Srbiju Dragana Đilasa, žestoko je izvređao epidemiologa Predraga Kona, koji se nedeljama danonoćno bori protiv koronavirusa!

Dišić je za čuvenog doktora rekao da je smutljivac, pritom ga optužujući da je počeo da se bavi politikom.

Inače, ovaj Đilasov saradnik je na Tviteru sakriven iza naloga Zmaj od Kosmaja, preko kojeg je nedavno pozivao opoziciju da izvede građane na ulicu iako je pandemija koronavirusa, a na doktora Kona je, međutim, sada udario s naloga svoje firme, inače poznate beogradske pekare.

Ne bira reči

- Zabrana kretanja od četvrtka do utorka? Gospodine Kon, serem vam se u tu vašu medicinu. Nije ovo srednji vek, sram vas bilo - samo je jedan od brutalnih tvitova koje je Dišić uputio na račun Kona.

U drugom tvitu je napisao da Kon samo zna da traži da se narod, kako je rekao, zaključa, dodajući da je ovaj doktor „smutljivac najobičniji“. Onda je otišao i korak dalje optužujući Kona da se ne bavi svojim poslom. Kako je naveo, „ne bi bilo loše kada bi doktor Kon počeo više da se bavi lečenjem i testiranjem, a manje zaključavanjem naroda u kuću“.

foto: Tanjug/Zoran Žestić

Prozvao i dr Kisić

Dišićevo vređanje je kulminiralo tvrdnjom da se doktor Kon bavi politikom. - Gospodin Kon jeste deo političke kampanje, hteo on to sebi da prizna ili ne - napisao je Dišić.

U svom tvitovanju je inače udario i na doktorku Dariju Kisić Tepavčević, i to rečenicom: „Ova lutka nema nameru ni na jedno pitanje da odgovori“.

Bio nezaobilazan

„ĐILASOV GURU“ I ČOVEK ZA MUTNE POSLOVE

Ljubiša Dišić je bio blizak saradnik Dragana Đilasa u vreme dok je on bio gradonačelnik Beograda. Mnoge odluke je Đilas donosio upravo u konsultaciji s Dišićem, kojeg su zbog toga jedno vreme čak zvali i „Đilasov guru“. Dišić je, kako smo pisali, učestvovao u mnogim mutnim poslovima iz tog vremena, među kojima je za njega bio najunosniji ugradnja podzemnih kontejnera. U tom poslu je beogradski budžet oštećen za milionske sume. Novac koji je tada zgrnuo Dišić je uložio u lanac pekara u Beogradu.

Kurir.rs/ Foto: Beta/Emil Vaš, Beta/Vlada Srbije/Slobodan Miljević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track