TERAPIJA PROTIV STRESA: Ples na Sajmu za malu Hanu! (VIDEO)
Foto: Privatna Arhiva

Video-poruka: I ZDRAVSTVENI RADNICI IMAJU DUŠU

TERAPIJA PROTIV STRESA: Ples na Sajmu za malu Hanu! (VIDEO)

Društvo -

Milica Milisavljević i Bojan Matvijenko, medicinski tehničari koji pomažu pacijentima na Beogradskom sajmu, iako neumorno rade i dan i noć, rešili su da daju sebi oduška i pauzu od obaveza iskoriste da pod punom opremom, u skafanderima i rukavicama, zaplešu za Miličinu ćerku, četrnaestomesečnu Hanu.

#ohnananachallenge ?✋ #covid 19

A post shared by Milica Milisavljevic (@__hanina_mama) on

- Sa porodiljskog bolovanja sam se vratila u martu. Mnogo mi je teško palo da ostavim Hanu, ali sam želela da pomognem u ovoj epidemiji i nisam želela da se izdvajam od kolega. Dok sam na poslu, Hanu čuva moja drugarica, ali ona često plače i zove mamu. Međutim, kada joj pokaže ovaj snimak, smeje se i veseli - priča za Kurir Milica, samohrana majka.

foto: Privatna Arhiva

Ona je, kao i Bojan, zaposlena u Specijalnoj bolnici za interne bolesti u Mladenovcu.

- Ovaj ples je i terapija protiv stresa. Smene su nam po osam sati, a četiri do šest sati smo baš u hali, u skafanderima. U toj opremi je jako vruće, pokreti su ograničeni da ne bi došlo do cepanja skafandera. Znojimo se, viziri se magle, a ne smemo da pipnemo lice. Međutim, sve je to naš posao i radimo ga najbolje što možemo - kaže skromno Bojan, koji je za 30. maj zakazao venčanje, ali će svadba najverovatnije biti odložena.

Kurir.rs/ R. K. Foto: privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track