PAO DOGOVOR KOD VUČIĆA U PREDSEDNIŠTVU, DR KON OSTAJE! Nastavlja da vodi tim i da se do kraja izbori protiv pandemije!
Foto: Tanjug/ Dimitrije Nikolić

razume ogorčenost uglednog lekara

PAO DOGOVOR KOD VUČIĆA U PREDSEDNIŠTVU, DR KON OSTAJE! Nastavlja da vodi tim i da se do kraja izbori protiv pandemije!

Politika -

:

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zamoliće doktora Predraga Kona da ostane na čelu epidemiološkog tima, saznaje se u Predsedništvu Srbije.

U Predsedništvu Srbije upravo je završen sastank predsednika Aleksandra Vučića, premijerke Ane Brnabić i epidemiologa dr Predraga Kona, na kojem je dogovoreno da dr Kon nastavi da vodi tim epidemiologa i da se do kraja sa svojim timom izbori protiv pandemije covid-19 u Srbiji, saznaje Tanjug. Doktor Kon obratiće se u tom svojstvu već u 15 časova, na redovnoj pres konferenciji.

foto: Printskrin / Tanjug

I pored toga što razume Konovu ogorčenost zbog pojedinih napisa na društvenim mrežama predsednik smatra da je neophodno da Kon ostane na ovoj funkciji i to će mu i reći na sastanku koji će danas sa njim održati.

Kako se saznaje, Vučić će se sastati danas sa epidemiologom dr Predragom Konom i zamoliti ga da ostane na čelu epidemiološkog tima, nakon što je Kon na Fejsbuku poručio da je vreme da se povuče i prepusti "boljima" da vode pandemiju.

Podsetimo, Kon je na Fejsbuku objavio je da je vreme da se povuče i prepusti drugima da vode pandemiju, a na taj potez su ga, kako je naveo, naveli napadi na njega i Krizni štab, posebno nakon prodora korona virusa u Gerontološki centar u Nišu.

"Neprekidno pratim sve misleće ljude i, kako se sav gnev umesto na situaciju i sam virus okrenuo prema meni i stručnom timu, vreme je da se sklonim", napisao je Kon na Fejsbuku.

Pomenutog statusa na profilu dr Kona više nema.

Dragi lekari i sestre, mnogo vas volimo! Živela Srbija!

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on

Podsetimo, epidemiolog dr Predrag Kon objavio je na svom Fejsbuk nalogu da je vreme da se povuče.

Epidemiolog dr Predrag Kon objavio je na svom Fejsbuk nalogu da je vreme da se povuče i "prepusti boljima da vode pandemiju", navodeći da su razlog za to napadi na njega i stručni tim na društvenoj mreži zbog prodiranja virusa korona u Gerontološki centar u Nišu.

(Kurir.rs/Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track