Najnovije vesti

VULIN ČESTITAO DAN VOJSKE NJENIM PRIPADNICIMA: Ojačali ste ugled VJ u nemilosrdnom ratu protiv nevidljivog neprijatelja!
Foto: Ministarstvo Odbrane Srbije

ministrova čestitka

VULIN ČESTITAO DAN VOJSKE NJENIM PRIPADNICIMA: Ojačali ste ugled VJ u nemilosrdnom ratu protiv nevidljivog neprijatelja!

Politika

Ministar odbrane Aleksandar Vulin čestitao je danas Dan Vojske Srbije svim njenim pripadnicima i poručio da su kroz uspešno angažovanje resursa u nemilosrdnom ratu protiv nevidljivog neprijatelja, koji poslednjih nekoliko meseci napada našu zemlju, doprineli afirmaciji i jačanju ugleda Vojske Srbije.

"Siguran da ćemo svi zajednički izvojevati još jednu pobedu i da će pripadnici Vojske Srbije sada, ali i u narednom periodu biti spremni da profesionalno odgovore svim izazovima, čestitam vam najveći vojni praznik", naveo je Vulin u čestitki povodom 23. aprila, Dana Vojske Srbije.

Vulin kaže da Dan Vojske Srbije ima poseban značaj u nacionalnoj istoriji i predstavlja trajan izvor i nadahnuće kako srpskom narodu, tako i našoj vojsci.

Naglasio je da su istorijska i tradicionalna veza u stvaranju i izgradnji moderne srpske države i Vojske neizostavno potvrda novih kulturoloških i tradicionalnih vrednosti.

"Najveća vrednost pripadnika Vojske Srbije je u njihovom znanju, visokom nivou osposobljenosti i uvežbanosti za rad, dostojanstvenom držanju u vojničkom pozivu, zavidnom borbenom iskustvu i nepokolebljivoj odlučnosti da se po svaku cenu brani i odbrani otadžbina i zaštite njeni građani", poručio je ministar odbrane u čestitki.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...