DARKO MLADIĆ: Moj Ratko se nikad ne bi ubio kao Praljak!
Foto: Tamara Trajković, Printskrin, Peter Dejong / AFP / Profimedia

Otvoreno

DARKO MLADIĆ: Moj Ratko se nikad ne bi ubio kao Praljak!

Politika -

Darko Mladić, sin Ratka Mladića, kaže za Kurir da njegov otac nikad ne bi digao ruku na sebe, bez obzira na ishod konačne presude, koju iz Haga najavljuju za prvu polovinu sledeće godine!

Na pitanje kako vidi komentare na društvenim mrežama da bi bivši general VRS trebalo da postupi „herojski“ poput bivšeg hrvatskog generala Slobodana Praljka, koji je pred čitavim svetom ispio otrov na suđenju, Darko Mladić odgovara:

- General Mladić zbog sudbine svoje ćerke to nikad ne bi uradio, bez obzira na ishod presude. Oni koji misle na to i sugerišu, neka na svom primeru pokažu da su spremni i hrabri, pa onda da komentarišu druge - naveo je on.

On je kazao da je i dalje zabrinut za zdravlje svog oca:

- Što mu je lošije, to mi dobijamo manje dokumenata. Naš tim je jednoglasno zaključio da on ima unutrašnje krvarenje, koje traje već dugo, od operacije pre dva meseca. Na početku se oporavio, ali mu se stanje naglo pogoršava i on je sve gore. Ne leče ga adekvatno, ne dobija medicinsku negu koja je potrebna, dobija pogrešnu terapiju, po zaključcima naših stručnjaka, to je razlog zašto smo izuzetno zabrinuti. On je slab, sve slabiji, provodi mnogo vremena u krevetu, slabo se kreće, sam sebi sprema hranu jer imaju probleme s dostavom hrane.

Dodaje da najviše informacija dobijaju od njega samog kad on usmeno pita lekare za pojedine parametre i da mu „nekad kažu, nekad ne“.

(Kurir.rs / Kristina Vasković / Foto:Tamara Trajković, Printskrin, Peter Dejong / AFP / Profimedia)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track