NELA KUBUROVIĆ: Crtanje mete na čelu Danila Vučića
Foto: Beta/Miloš Miškov

članica Predsedništva SNS

NELA KUBUROVIĆ: Crtanje mete na čelu Danila Vučića

Politika -

BEOGRAD - Članica Predsedništva SNS Nela Kuborović poručila je danas da su poslednji navodi KRIK-a o sinu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Danilu, za svaku osudu, ali i ozbiljno preispitivanje da li postoji osnovano ugrožavanje njegove bezbednosti.

"Poslednje 'istrazivacko novinarstvo' KRIK-a je još samo jedan dokaz da se besomučni napadi na sina predsednika nastavljaju, samo zato sto je on sin Aleksandra Vučića", navela je Kuburović.

Ona je istakla da je crtanje mete na čelu momka od 22 godine i dovođenje u opasnost cele porodice Vučić, jer njegovi politički oponenti nemaju nijedan pravi razlog niti argument da ospore politiku koju sprovodi predsednik, za svaku osudu, ali i ozbiljno preispitivanje da li postoji osnovano ugrožavanje bezbednosti sina predsednika.

Kuburović je navela i da se ničija deca ne smeju koristiti kao sredstvo političkih napada, iako, kako kaže, od toga ne prezaju mnogi i to bez i malo srama ili straha da mogu nečiji nedužni život da ugroze.

"Ali poruka svima njima je da i pored svih napada koje godinama trpe Aleksandar Vučić i njegova porodica, on neće odustati od bolje, lepše Srbije u kojoj nema mesta nasilju na ulicama, gde se zakoni poštuju i koji naporno radi i zalaže sa da Srbija postane sigurna budućnost naše dece", navela je Kuburović.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track