TRIFUNOVIĆ NAJSTRAŠNIJE PROZVAO RADULOVIĆA: Ti si crv, stari Vlah Radule! Smrdiš, sedeo sam pored tebe!
Foto: Screenshot Nova S

letelo perje

TRIFUNOVIĆ NAJSTRAŠNIJE PROZVAO RADULOVIĆA: Ti si crv, stari Vlah Radule! Smrdiš, sedeo sam pored tebe!

Politika -

Lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović isprozivao je prvog čoveka Dosta je bilo Sašu Radulovića, nazivajući ga crvom i smradom! Naime, Radulović je na svom Tviteru naveo da nije crv i da neće da klekne, što je iznerviralo Trifunovića koji mu je uputio oštre reči.

- Kada postoji pritisak da se povinujemo, da prihvatimo da smo crvi - postoji jedan od 10 ljudi koji ima dovoljno hrabrosti da kaže: "Ja nisam crv. I neću da kleknem. Neću da stanem ispod zastave svastike". U svim vremenima i na svim mestima, ta osoba je nada za budućnost - naveo je Radulović, na šta se Trifunović nadovezao:

- I taj crv je stari Vlah Radule, Vučićev ministar. Sigurno - naveo je ironično Sergej i dodao "ako je ovaj bolesnik opozicija, ja sam Herkul".

- Od onomad kad sam te u grupi bojkot nazvao detetom s posebnim potrebama, znam da si malo bolestan, a malo zao. Ali posto si toliki smrad, sad cu se malo i pozabaviti tobom - naveo je Trifunović. Ubrzo je ponovo tvitovao:

- Ali sad će tata ponovo da da neko ministarstvo pa ćeš biti zadovoljan. Smrade. I bukvalni smrade, jer sedeo sam pored tebe - naveo je lider PSG.

Foto/Source:Screenshot Nova S/K. V.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track