VUČIĆ UŽIVO NA TV BEZ DLAKE NA JEZIKU O SVOM ZDRAVLJU: 12. put kažu da ću da umrem, e pa neće grom u koprive!
Foto: Printscreen Pink

NARAVNO DA SAM DOBRO, DA NISAM JAVNOST BI O TOME BILA OBAVEŠTENA

VUČIĆ UŽIVO NA TV BEZ DLAKE NA JEZIKU O SVOM ZDRAVLJU: 12. put kažu da ću da umrem, e pa neće grom u koprive!

Politika -

Odgovorio na pitanje gde je bio dva dana

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić jutros je u TV uključenju uživo u jutarnji program na pitanje o svom zdravlju odgovorio da je dobro.

- Naravno da sam dobro, da nisam javnost bi o tomr bila obaveštena kao i dosad - rekao je Vučić u TV uključenju na TV Pink.

Na pitanje gde je bio dva dana, on je rekao da "grom u koprive ne ide". Kako je kazao, hvala onima što brinu o mom zdravlju, koji bi voleli da se razbolim.

Ne znam ja ni šta je to

Na opasku da su on i njegovo zdravlje "prvi na trendingu" odnosno da su pojmovi Aleksandar Vučić i njegovo zdravstveno stanje trenutno najtraženiji pojmovi na internet pretraživačima, Vučić je novinarki rekao: Ne znam ja ni šta je to..."

- Sakrio sam se na terasi ovde u Predsedništvu, gde dosad nisam bio, kažu ovde je bolji hlad. Neće grom u koprive, ja sam dobro, kao što vidite. Ovo je 12. put da kažu da ću da umrem, još od 6. marta. Već tada su govorili da treba da umrem, posebno jer imam druge probleme - rekao je Vučić, odgovarajući na spekulacije povodom spekulacija da je zaražen korona virusom.

Dušebrižnike za moje zdravlje da razočaram - neće grom u koprive

Vučić je jutros rekao i da bi "dušebrižnici" voleli da mu se nešto desi, ali da "neće grom u koprive", pa mora da ih razočara. "Kad sam se više pojavljivao smetelo im je a sad im smeta kad me nema par dana u javnosti", rekao je Vučić. Na pitanje kakvog je zdravstvenog stanja, on je rekao: "Evo vidite pa prenesite!".

Vučić je rekao da je najviše voli kada se pojave "njihovi komentari crk'o da Bog da, nečeš dugo, po dvanaesti put da ću da umrem, od kad smo počeli da pričamo o kovidu". "Ja imam probleme sa srcem i krivnim pritiskom, kao što znate, do danas bih dvanaest puta umro", rekao je Vučić.

On je naveo da neće dozvoliti da se neko igra stabilnošću zemlje i istakao da "nadležni moraju da se aktivnije odnose u suzbinju lažnih informacija, niko se time ne bavi". On je rekao da predstoji teška borba u obuzdavanju korona virusa i da je situacija u Beogardu teška, jer je "70 odsto zaraženih u ovom gradu, prema podacima od 10 sati", kao i da se pogoršava u Vojvodini.

"Simtromi su slabiji nego ranije", rekao je Vučić, kao i da će o evenualnom uvodjenu novih mera odlučiti struka. On je dodao da nikome neće dozvoliti da se igra sa mirom i stabilnošću Srbije.

(Kurir.rs/TV Pink)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track