Vučević: Obradović i braća po lovi žive u bolesnom imaginarijumu i lažu. Lopove neka traže u svojim redovima gde je sav ološ!
Foto: Grad Novi Sad

Potpredsednik SNS oštro je odgovorio na sramne napade lidera Dveri

Vučević: Obradović i braća po lovi žive u bolesnom imaginarijumu i lažu. Lopove neka traže u svojim redovima gde je sav ološ!

Politika -

Miloš Vučević, potpredsednik SNS oštro je odgovorio na optužbe lidera Dveri Boško Obradović koji je ponovo napao predsednika Aleksandra Vučića i njegovog brata Andreja poručivši da je suština svega što izgovara osvedočeni fašista jedno je ogromno ništa

-Jasno je da od njega razne Mlađe, Đilasi, Jeremići...i drugi koji ga plaćaju očekuju da pljuje sve što ima veze sa našim predsednikom Vučićem tako da verbalno zlostavlja pristojan svet svojim izlivima ludila. Ali dokle više sa budalaštinama i lažima? Suština je da iza svega što izgovaraju Obradović i njegova gore pomenuta braća po lovi, stoji patološka i nezajažljiva opsednutost vlašću, foteljama i državnoj kasi. Oni bi da opet od Srbije naprave svoju privatnu kasicu prasicu. Oni bi da na vlast dođu bez ikakvog plana i programa, da im je neko tako „servira“ bez izbora. Kakvi izbori?! Tpo bi za njih bila javna bruka jer ne bi dobili ni do jedam odsto. Ovako su svi ti luzeri 5.oktobra žive u svom bolesnom imaginarijumu, lažu, lažu i samo lažu. Ali neće im proći ni jedna laž! A lopove i mafiju neka traže u svojim redovima. Jer tu je sav ološ. Baš među njima – jasan je Vučević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track