BRATISLAV JUGOVIĆ: Đilas će lako da objasni kako je postao vlasnik Dveri, a Boško ne krije nezadovoljstvo kada ga gazda zapostavi
Foto: Ana Paunković

REAKCIJA

BRATISLAV JUGOVIĆ: Đilas će lako da objasni kako je postao vlasnik Dveri, a Boško ne krije nezadovoljstvo kada ga gazda zapostavi

Politika -

Bratislava Jugovića, narodni poslanik i član Glavnog odbora SNS-a, rekao je da "Dragan Đilas nikada neće uspeti da objasni kako je stekao nepristojno bogatstvo koje se meri silnim desetinama i stotinama miliona evra, ali da će vrlo jednostavno da objasni kako je postao vlasnik Dveri".

"Nakon predsedničkih izbora, kada je na biračkom mestu u selu Vranići, rodnom mestu Boška Obradovića, za Aleksandra Vučića glasala skoro sva Obradovićeva rodbina, Boško se ponudio da Đilasu bude svojta. Ipak, Đilas je tajkun i on ne želi ravnopravan odnos s ljudima pa je kupio 'patriotizam' Boška Obradovića nudeći za uzvrat prostor u Šolakovim medijima", poručio je Jugović i dodao:

"Predmet trgovine nije bio Boškov štrajk ožderavanjem, ali jeste bila proizvodnja atmosfere nasilja. 'Hrabrost i lavlje srce' dokazao je Srbiji nasrćući pesnicama na žene. Štrajk ožderavanjem opet je Boškov izum i njegov odgovor na frustraciju koju doživljava, kada Đilas u Šolakovim medijima više favorizuje Mariniku Tepić od njega. Diskutabilan i neprimeren odnos prema ženama svakako je svojstven Bošku Obradoviću".

Jugović dodaje da "zbog toga ne prikriva svoje nezadovoljstvo kada ga njegov gazda Dragan Đilas zapostavlja snabdevajući gnusnim lažima o Aleksandru Vučiću i gurajući u prvi plan preletačicu Mariniku Tepić".

"Zapostavlja ga sve dok se 'borac za porodicu' ne odvaži da udari na svetinju, i za Aleksandra Vučića i za svakog drugog pristojnog građanina Srbije - porodicu. Kod poštenih srpskih domaćina se za ovakve kao Boško kaže - ne samo kukavica, već i bednik", zaključuje Bratislav Jugović.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track