Najnovije vesti

BITI ŠIBICAR I LAŽOV JE NASUPROT SVIM PRAVOSLAVNIM KANONIMA: Miličković žestoko odbrusio Mlađanu Đorđeviću
Foto: Printscreen/Youtube

odgovor na lažne tvrdnje

BITI ŠIBICAR I LAŽOV JE NASUPROT SVIM PRAVOSLAVNIM KANONIMA: Miličković žestoko odbrusio Mlađanu Đorđeviću

Politika

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Milosav Miličković saopštio je da je nasuprot svim pravoslavnim predanjima i kanonima biti sitni šibicar, manipulator i lažov kakav je Mlađan Đorđević.

- Naravno da nije Aleksandar Vučić dao novac iz svog džepa za radove na Hramu Svetog Save u Beogradu, niti je to ikada tvrdio, već se radovi završavaju novcem iz budžeta. Dok mantra ovu mantru o novcu svih građana Srbije, Mlađan Đorđević, u narodu i dalje poznat samo kao kum i najbliži saradnik i u poslovima i na funkcijama Dragana Đilasa i savetnik bivšeg predsednika Borisa Tadića, mogao bi konačno da objasni i kako su on i saborci u vreme svoje vlasti raspolagali tim novcem. Кako su se na računima njihovih privatnih kompanija gomilali milioni i milioni evra, raznim šemama, baš za vreme dok su bili na vlasti u Srbiji, koja je istovremeno tonula u ekonomsko beznađe, a građani brzinom svetlosti siromašili - navodi Miličković. 

Član Predsedništva SNS naglašava da Đorđevića, Đilasa i Tadića narod u Srbiji pamti po ulaganju u jednu repliku Terazija.

- Кada objasni rasprodaju i privredno sakaćenje naše zemlje, Mlađan Đorđević "prepodobni" mogao bi objasniti i sve odluke kojima su on i saborci doprineli takozvanoj nezavisnosti Кosova. Svaka do jedne smanjila je suverenitet naše zemlje i delo je takozvanih patriota kojim mobilni svira "Oj, Кosovo" dok se džepovi pune milionima. Zna naš narod na Кosovu i Metohiji odlično te i takve - kaže Miličković.

On navodi da zbog svega učinjenog u vreme dok su bili na vlasti i odlučivali u Srbiji, narod zna da su Đilasove i Đorđevićeve brige i za bolji život građana i za Кosovo i Metohiju apsolutno lažne.

- To su čiste šibicarske fore u želji da se vrate u fotelju u kojoj za Đilasa i Đorđevića nema ni kanona, niti bilo čega svetog, a u toj nameri ne libe se čak ni da iznose najjadnije moguće laži i vode hajke na patrijarha Irineja i Srpsku pravoslavnu crkvu. Ali tako je to valjda u njihovom svetu tajkuna. U pristojnoj i normalnoj Srbiji, kakva je danas na čelu sa Aleksandrom Vučićem, radovaćemo se i bićemo ponosni na završetak radova, svečano otvaranje i osveštanje Hrama Svetog Save, jednom od tri najveća pravoslavna hrama na svetu, a Đorđević i Đilas nek nastave da šibicare - navodi član Predsedništva Srpske napredne stranke.

(Kurir.rs/Foto:Youtube printscreen)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...