ĐORĐEVIĆ: Nogo crta Vučiću metu na čelu, to je za svaku osudu i kaznu
Foto: printscreen

Član predsedništva Srpske napredne stranke

ĐORĐEVIĆ: Nogo crta Vučiću metu na čelu, to je za svaku osudu i kaznu

Politika -

Član predsedništva Srpske napredne stranke Zoran Đorđević osudio je danas nove pretnje koje je Srđan Nogo uputio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici, navodeći da je nedopustivo i za svaku osudu i kaznu to što Nogo crta Vučiću metu na čelu.

"Gde je sada Marinika Tepić da osudi poziv na ubistvo? Gde je sada opozicija da javno pljune u lice svom članu? Nema ih zato što su oni ti koji ga huškaju da preti, poziva na linč. Zar vas nije sramota da nedužnom detetu Vukanu crtate metu? Da li mislite da Milica i Danilo treba da budu ubijeni zato što im je Vučić otac? Da se cela Vučićeva porodica plaši? Da li je ova izjava poziv na streljane upućen svim građanima koji podržavaju Vučića, koji su ga birali i koji žele da on vodi našu zemlju?", naveo je Đorđević u saopštenju.

Prema njegovim rečima za razliku od opozicije koja želi smrt neistomišljenicima, vladajuća stranka nikada nije podržavala nijedan vid nasilja.

"Narodu je i više nego jasno da opozicija uz pomoć nasilja želi da dođe na vlast. Đilasovi sledbenici migrantima prete žicom, pozivaju na nasilje nad ženama, crtaju mete nedužnoj deci. To je njihova politika i vizija boljeg života", naveo je Đorđević.

Đorđević je poručio da će SNS nastaviti borbu protiv nasilja, kriminala, mafije, da će se boriti za obezbeđivanje boljih uslova za život i rad naših građana, da će zaštititi sve kategorije stanovništva a posebnu brigu voditi o deci koja predstavljaju budućnost Srbije.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track