VUČIĆ O DIJALOGU VLASTI I OPOZICIJE: Oni me nazivaju izdajnikom, ja odgovaram rezultatima
Foto: Kurir Printscreen

parlament idealno mesto za razgovor

VUČIĆ O DIJALOGU VLASTI I OPOZICIJE: Oni me nazivaju izdajnikom, ja odgovaram rezultatima

Politika -

Predsednik Aleksandar Vučić kaže da su njega politički protivnici "oslobodili" obaveze da učestvuje u dijalogu sa opozicijom, jer su oni ti koji ne žele da razgovaraju sa njim.

- Dijalog imate u društvu svaki dan. Dijalog je kada za mene svakoga dana kažu da sam izdajnik, psihopata, ludak, a ja to odgovorim time što razgovaram sa Si Đinpingom da će ćemo da rešimo Železaru i Bor, pa ih rešimo, pa dovedemo japanske fabrike u Zrenjanin ili Inđiju. To je dijalog. Svako razgovara na svom nivou - odgovorio je Vučić na pitanje da li će biti dijaloga vlasti i opozicije, kada i hoće li učestvovati.

Kako je rekao, što se tiče želje da se razgovara u nekoj posebnoj formi - tih formi će biti mnogo, dodajući da je parlament idealno mesto za razgovor, ali to može da se organizuje bilo gde.

- Za njih je nemoguće da razgovaraju sa nekim koga karakterišu najgorim imenima - izdajnik, Hitler... Nećete valjda sa Hitlerom da razgovarate? Tako da sam ja oslobođen velike dužnosti, iako sam ceznuo da razgovaram, jer smatram da bi to bilo korisno, ali oni nisu želeli - rekao je Vučić.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track