EKSKLUZIVNI INTERVJU ALEKSANDAR VUČIĆ

EKSKLUZIVNO! PREDSEDNIK SRBIJE KAKVOG NISTE ZNALI Poslušajte kako je Vučić svoju savetnicu Suzanu Vasiljević nasmejao do suza

Politika -

Predsednika Srbije Aleksandra Vučića u javnim nastupima obično viđamo ozbiljnog i strogog. U novogodišnjem razgovoru za Kurir šef države je pokazao šta se krije iza te "fasade". Nikada otvorenije govorio je o svoje troje dece - kakav odnos ima s najstarijim Danilom, zašto je previše zaštitnički nastrojen prema ćerki Milici i kako se igra s najmlađim Vukanom.

Prvi put je govorio o odrastanju s bratom Andrejom i zašto muškarci Vučići nikada ne razgovaraju o emotivnim temama. Otkrio je i čime ume da iznenadi saradnike, šta ga opušta i koje novogodišnje odluke je doneo. Vučić je u intervjuu govorio i o ratu s mafijom, ko ga je prisluškivao godinu i po dana, te šta poručuje novoj crnogorskoj vlasti.

Razgovarali: Aleksandar Đondović i Branislava Majdarević

Da li umete nekad nečim da iznenadite najbliže saradnike?

Ljubaznošću. To je za njih pravo iznenađenje!(Ovaj odgovor slatko je nasmejao predsednikovu savetnicu za medije Suzanu Vasiljević)

Aleskandar Vučić
foto: Budućnost Srbije

U ovo doba godine većina nas donosi takozvane novogodišnje odluke. Koja je vaša, na čisto ličnom i privatnom planu, bez obzira na posao koji radite?

Ja sam naučio od šeika Tahnuna, brata šeika Muhameda, da svake godine sebi dam tri zadatka koja bi morao da ostvarim u narednoj godini i koje se ne tiču striktno profesionalnih stvari. Jedan od zadataka je da sa početnog nivoa dođem do nekog srednjeg nivoa znanja nemačkog jezika, drugi je dalje usavršavanje ruskog jezika, a treći... još nisam razmislio.

Aleksandar Vučić
foto: Marina Lopičić

Imam do novogodišnje noći vremena da ispred sebe postavim i teći cilj ispred sebe, ali svakako mogu da kažem da planiram da s uspehom završim prvu godinu visokih strukovnih studija za košarkaškog trenera.

Aleskandar Vučić
foto: Zorana Jevtić

CEO INTERVJU MOŽETE PROČITATI U NOVOGODIŠNJEM TROBROJU KURIRA

Naslovna 31.12.2020
foto: Kurir

(Kurir.rs / Foto: Zorana Jevtić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track