SANDRA BOŽIĆ O ĐILASOVOJ PANICI: Nervoza u tajkunskim redovima je sve veća!
Foto: Kurir

strah od provere imovine

SANDRA BOŽIĆ O ĐILASOVOJ PANICI: Nervoza u tajkunskim redovima je sve veća!

Politika -

Članica Glavnog odbora Srpske napredne stranke Sandra Božić kaže da je lidera Stranke slobode i pravde Dagana Đilasa uhvatila panika od kako je predsednik Aleksandar Vučić krenuo u nepokolebljiv rat protiv mafije, kriminala i korupcije. Kako naglašava, pred vratima je pozivanje na odgovornost za decenijsku pljačku građana.

Dragan Đilas
foto: Sonja Spasić

- U Narodnoj skupštini Republike Srbije ove nedelje se usvaja i Zakon o poreklu imovine, znao je Đilas koji zakon je u pripremi pa je brže bolje sa svojim bratom Gojkom počeo da iznosi novac iz zemlje, svestan da ni magijom ne može da dokaže poreklo svoje imovine. A sa druge strane, ne mnogo vešto, poručuje spinerske emisije na televizijama na kojima gazduje gde pokušava da opere svoju biografiju, i ubedi građane Srbije da je on najuspešniji perač prozora na svetu - izjavila je Sandra Božić i dodala:

- Međutim, panika i haos su u Đilasovoj glavi na vrhuncu, jer su institucije zadužene za kontrolu poslovanja i tokove novca ušle u osinje gnezdo, Đilasovu firmu Multikom. Glavu hobotnice i centar svih Đilasovih malverzacija! Trening centar za “perače” prozora!

Funkcionerka SNS se pita zašto Đilas, ukoliko pošteno posluje, ne pusti institucije da rade svoj posao. Umesto toga, Božić napominje da je on upregao sve svoje medijske resurse i pipke hobotnice i krenuo u napad na institucije.

- Dakle, nakon pljačke građana Srbije i miliona stečenih kako je i sam pre neki dan priznao, za vreme vršenja vlasti u Srbiji, na red za disciplinovanje i najžešći napad, došle su institucije koje samo rade svoj posao u interesu građana Srbije, a ne kako je to tajkun Đilas navikao u prošlosti, ispostave za namicanje, pranje i otimanje miliona za njegov račun i račun brata Gojka - poručila je ona.

Povodom Đilasove izjave da je zarađivao novac i kao perač prozora, Sandra Božić je i na Tviteru zbijala šale na njegov račun:

Sandra Božić
foto: Printscreen

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track