VLADANKA MALOVIĆ URNISALA ĐILASA: Ljigo tajkunska, isti si kao Kokeza, Hrkalović i onaj debeli što voli da spava sa dečacima!
Foto: Sonja Spasić, Dragana Udovičić

ODGOVOR ČLANICE PREDSEDNIŠTVA SNS

VLADANKA MALOVIĆ URNISALA ĐILASA: Ljigo tajkunska, isti si kao Kokeza, Hrkalović i onaj debeli što voli da spava sa dečacima!

Politika -

Vladanka Malović je poručila lideru SSP da etiketira novinare i crta im metu na čelu, a uredno izbegava da odgovori na pitanja koja interesuju javnost

Vladanka Malović, članica Predsedništva SNS, poručila je danas Draganu Đilasu, lideru SSP, da je kukavica koja crta metu novinarima na čelu, a koja uredno izbegava da odgovori na bilo koje postavljeno pitanje.

Malović je u seriji tvitova Đilasu poželela dobrodošlicu, kako je napisala, u klub Hrkalovićke, Kokeze i "onog debelog", koji ne smeju da odu na poligraf.

- Hvala ti mnogo Dragane Đilasu na svemu što si pokazao danas. Sve su svi videli. Ne samo da ne znaš ni da pročitaš sa papira šta su ti drugi pisali, ti, bedna kukavice, novinare etiketiraš i crtaš im metu na čelo, a ni na jedno pitanje ne smeš da odgovoriš. Ljigo tajkunska, ti ćeš nekome da pretiš? Tek će narod da vidi da imaš ne pet već stotine miliona evra na raznim destinacijama po svetu i gde sve kriješ opljačkane pare. Kukavice i lažovčino, dobrodošao u klub Hrkalović i Kokeze i onog debelog što vodi da spava sa dečacima, ni na poligraf ne smeš. Najzad, lopovčino jedva čekam da me tužiš. Vladanka - navodi se kroz seriju tvitova na Tviteru.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja