Najnovije vesti

VUČIĆ O PALMI: Niko neće da štiti Markovića ako je bilo šta počinio, treba pustiti institucije da rade svoj posao
Foto: Printscreen/Tanjug, Damir Dervišagić

veoma ozbiljan slučaj

VUČIĆ O PALMI: Niko neće da štiti Markovića ako je bilo šta počinio, treba pustiti institucije da rade svoj posao

Politika

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da je "slučaj Palma" veoma ozbiljan i da treba pustiti institucije da rade svoj posao, ali da Marinika Tepić, ako ima neke informacije treba i da ih saopšti nadležnim organima.

Na pitanje novinara u vezi sa izjavom Marinike Tepić da je gotovo svaka žena u javnom sektoru u Jagodini dobila "telefon za druženje", a da mediji prenose da u policiji navodno nije imala nijedan dokaz, Vučić je rekao da ga je sramota da na to pitanje i odgovara.

"Zamislite, pričate u javnosti da imate dokaze, a onda odete u tužilaštvo, izađete i kažete - 'e, sad baš nećemo tužilaštvu da kažemo, pošto ćemo da čekamo da mi dođemo na vlast'... Da ne verujete šta ste čuli", rekao je Vučić.

On je ponovio da je slučaj optužbi na račun Dragana Markovića suviše ozbiljna stvar.

"Niko neće da štiti Markovića ako je bilo šta počinio, niko neće nikoga da štiti, kao što ona štiti vlasnika firme za koju radi, a koga su supruga, tast i tašta prijavili za prebijanje i siledžijstvo", rekao je Vučić.

On je dodao da su mu sve takve priče toliko odvratne i da treba pustiti institucije da rade svoj posao.

"Ako nemate šta da kažete institucijama - ćutite, a ovako, pustite institucije, tužilaštvo, sudove da rade svoj posao", rekao je Vučić.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...