MINISTAR VULIN PORUČIO KRIVOKAPIĆU: Na zdravlje mu bile vakcine iz Srbije, a na čast čestitke Kurtiju
Foto: Nemanja Nikolić

REAKCIJA

MINISTAR VULIN PORUČIO KRIVOKAPIĆU: Na zdravlje mu bile vakcine iz Srbije, a na čast čestitke Kurtiju

Politika -

Ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin rekao je da je čestitka Zdravka Krivokapića Aljbinu Kurtiju povodom stupanja na dužnost objavljena u danu kada je od Srbije i predsednika Vučića primio 10.000 vakcina.

"Pažljivo je premijer Crne Gore sročio čestitku da niko ne pomisli da Kosovo za njega nije država. Kada priča o Srebrenici, Krivokapić se poziva na međunarodno pravo, kada šalje izraze 'najdubljeg poštovanja Kurtiju' ne pominje Rezoluciju 1244. Na zdravlje mu bile vakcine iz Srbije, a na čast čestitke Kurtiju" izjavio je Aleksandar Vulin.

Mediji su danas objavili čestitku crnogorskog premijera Zdravka Krivokapića Aljbinu Kurtiju, a na fotografiji čestitke vidi se da je datirana 2. aprila ove godine.

Krivokapić je u ime Vlade Crne Gore i u svoje ime čestitao Kurtiju "stupanje na dužnost predsednika Vlade Republike Kosovo".

U čestitki je naveo da veruje da će evropska perspektiva "dve države predstavljati dodatnu vrednost u bilateralnim odnosima zasnovanim na principima dobrosusedstva i međusobnog uvažavanja".

"Uz najbolje želje za uspešno obavaljanje ove funkcije, primite izraze mog najvišeg uvažavanja", navedeno je u tekstu čestitke.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track