MARINIKA: Šta još treba da se dogodi za istragu protiv Palme? PALMA: Đilase, zar i na Vaskrs lažeš?!
Foto: Zorana Jevtić, Damir Dervišagić

POLICIJA UTVRDILA DA NIJE BILO OBIJANJA STANA KATARINE JOKIĆ

MARINIKA: Šta još treba da se dogodi za istragu protiv Palme? PALMA: Đilase, zar i na Vaskrs lažeš?!

Politika -

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić objavila je na Tviteru da su funkcionerki te stranke u Jagodini Katarini Jokić obijena i razvaljena vrata od stana, pritom za to direktno optuživši Dragana Markovića Palmu, čija je reakcija usledila brzo.

Takođe, oglasila se i Policijska uprava u Jagodini koja tvrdi da stan Katarine Jokić nije obijen.

"Mojoj Katarini Jokić prijateljici, saborkinji i hrabroj ženi koja je ustala protiv zla u Jagodini obijena su i razvaljena vrata od stana. Zagorka ženo, šta još treba da se dogodi za istragu protiv Palme, da tražite privođenje i sprečite ovo zastrašivanje ljudi?!", napisala je Marinika Tepić na svom Tviter profilu.

Predsednik Jedinstvene Srbije tvrdi da je vest da je funkcionerki SSP obijen stan "lažna".

"Radnica Dragana Đilasa, Marinika Tepić, je odmah uprla prst u mene, još jednom me lažno optuživši kao nalogodavca. Policijska uprava u Jagodini je odmah reagovala na prijavu sina te članice Đilasove stranke, izvršila uviđaj i utvrdili su da na vratima tog stana nema tragova obijanja, niti razvaljivanja", napominje Palma i dodaje:

"U svojoj laži su čak izjavili da su izvršioci prethodno skinuli sijalice iznad ulaza u stan, kako bi prikrili identitete od komšija, iako su navodno komšije sve potvrdile policiji".

Marković zatim konstatuje:

"Sve je laž"!

A onda i pita lidera SSP:

"Đilase, zar i na Vaskrs lažeš"?!

Dragan Marković Palma
foto: Damir Dervišagić

Palma zatim poručuje:

"Đilase, to da si okružen kriminalcima, da si siledžija, da tukao si tasta i ženu a nisi odgovarao jer je neko zataškao, ja sam za to pokazao zvanične dokaze. Službenu belešku da si napao ženu i tukao tasta nisu potpisali lažni svedoci koje ti koristiš protiv mene, već tvoja bivša supruga Iva Đilas. Tvoja radnica Marinika Tepić poziva Zagorku Dolovac da reaguje na vaše laži, a ja pozivam Zagorku Dolovac da reaguje po službenoj belešci koju je potpisala tvoja bivša supruga i da reaguje na navode da si dok si bio na vlasti zaradio ogromne pare".

Lider JS dalje poručuje Đilasu i saradnicima da će "za sve laži biti tuženi".

"Greh je Đilase lagati, a na Vaskrs lagati je još veći greh" zaključio je Dragan Marković Palma

U saopštenju Policijske uprave u Jagodini se navodi:

injenica je da je policiji prijavljeno navodno obijanje stana i da je policija odmah izašla na lice mesta kako bi utvrdila sve činjenice i okolnosti i zatekla zaključana vrata, koja je otključao sin Katarine Jokić, koji je obijanje i prijavio. Kriminalističko-tehničkim pregledom vrata nisu uočena vidna oštećenja koja bi nastala upotrebom fizičke snage ili podesnog alata".

U saopštenju se dodaje:

"Sin Katarine Jokić je takođe izjavio da je stan u stanju u kakvom ga je ostavio i da ne sumnja da je neko ulazio u stan, kao i da iz njega nešto ne nedostaje".

U saopštenju se navodi da je o događaju obavešten osnovni javni tužilac, "koji se izjasnio da u događaju nema elemenata krivičnog dela koje se goni po službenoj dužnosti i naložio da mu se dostavi izveštaj".

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track