ZAR VAS NIJE SRAMOTA! NEVIĐENA BAHATOST! Slike razbacanog smeća na izletištu posle uranka, u vodi pluta svinja kruže na mrežama!
Foto: printscreen Twitter/@vanjavucko

ostavili svinjac za sobom

ZAR VAS NIJE SRAMOTA! NEVIĐENA BAHATOST! Slike razbacanog smeća na izletištu posle uranka, u vodi pluta svinja kruže na mrežama!

Beograd -

Mnogi stanovnici Beograda su već otišli na druge destinacije, dok oni koji su ostali, današnji dan provode na glavnim beogradskim izletištima, ali mnogi su za sobom ostavili svinjac.

Nažalost slike ljudskog nemara i bahatosti nisu izoatale ni posle ovogodišnjeg prvomajskog uranka. Naime uprkos uozorenjima na visoke kazne i apelima da se poštuju pravila, društvenim mrežama kruže fotografije a gomilama žubra koje su za sobom ostavljali građani na izletištima.

Na jednoj od objava vide se kese, limenke, plastična i kartonska ambalaža rasturena na Adi Ciganliji. Smeća ima na i ispod drvenog stola i klupa, kao i na travi.

Tako je bilo nažalost na više stolova i klupa, što znači da je bilo i više ekipa bahatih izletnika.

U komentarima na pomenutu Tviter objavu stigla je fotografija iz Niša. Takoše, ispod jedne "pečurke" vidi se ostavljena gajba piva i plastične flaše.

Beograd
foto: printscreen Instagram/Moj Beograd

Jeziva slika stigla je i sa Save. Na Instagram storiju Moj Beograd je objavljena fotografija mrtve svinje kako pluta rekom, dok pored nje mirno prolazi čamac pun ljudi.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track