MARINIKA: Zaštićeni svedok da ne ide u Jagodinu da da iskaz PALMA: Nek dođe slobodno, ako hoće daćemo 3 sportistkinje da ga čuvaju
Foto: Zorana Jevtić, Damir Dervišagić

slučaj palma

MARINIKA: Zaštićeni svedok da ne ide u Jagodinu da da iskaz PALMA: Nek dođe slobodno, ako hoće daćemo 3 sportistkinje da ga čuvaju

Politika -

Prva navodna žrtva Dragana Markovića Palme, prema navodima Marinike Tepić, trebalo bi danas da da svoj iskaz u Jagodini u tužilaštvu, ali ona traži da iskaz da u Beogradu zbog svoje, kako kaže, bezbednosti.

Palma je istovremeno u izjavu medijima poručio žrtvi da nema razloga da strahuje i da je spreman, kako kaže, da da tri sportistkinje da je čuvaju.

Naime, kako je Marinika Tepić izjavila, prvi navodni svedok je u petak zatražio zamolnicom od Tužilaštva u Kraljevu da svoj iskaz da u Beogradu i da se očekuje saglasnost.

Marković je danas istakao da nema razloga da se zaštićeni svedok Marinike Tepić plaši, kao i da će mu, kako je rekao, poslati tri devojke sportistkinje da ga čuvaju

- Neka svedoči gde god hoće, ako hoće i kući mogu da ga saslušaju. Nema nijedan razlog da se plaši mene, ali ima razlog da se plaši od zatvora. Danas moj advokat predaje tužbu Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, odeljenju za visokotehnološki kriminal protiv Sande Rašković Ivić i Marinike Tepić zbog svih laži koje su iznele. Dakle ne predajem privatnu tužbu u Jagodini, nego Tužilaštvu u Beogradu. Tu neka daju izjave - rekao je predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma.

Kako je rekao, svi koje je naveo zaštićeni svedok pozivani su i saslušani u vezi sa tim slučajem.

- Ljudi su ni krivi ni dužni, samo za to što su bili na zvaničnoj večeri kao moji gosti i moji prijatelji, saslušani da kažu gde su bili, ko je bio i kako je bilo - kazao je Marković.

On, takođe očekuje da Tužilaštvo počne sa procesom na osnovu prijave koje su podnele 393 žene zaposlene u javnom sektoru u Jagodini i svaka od tih žena će, kako ističe Marković, posebno tužiti Mariniku Tepić za pretrpljenu duševnu bol.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track