NOVI ŽESTOKI OBRAČUN PALME I MARINIKE! MARKOVIĆ: Neće na TV duel zato šta lažu! TEPIĆ: Mesto ti je u zatvoru, a ne na televiziji
Foto: Beta/Milan Obradović, Damir Dervišagić

sevaju varnice

NOVI ŽESTOKI OBRAČUN PALME I MARINIKE! MARKOVIĆ: Neće na TV duel zato šta lažu! TEPIĆ: Mesto ti je u zatvoru, a ne na televiziji

Politika -

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma rekao je danas da su Marinika Tepić i Dragan Đilas odbili njegov poziv za TV duel.

- Marinika Tepić je na svom Tviter nalogu odbila moj poziv na TV duel koji sam putem sredstava informisanja uputio njoj i njenom šefu Đilasu. Pozvao sam ih na TV duel na bilo kojoj televiziji, bilo kad i bilo gde, a to uključuje i njihove medije i bilo koje medije, može i na televiziji Mauricijus, može i u Strazburu i u Briselu, gde god hoće. Mene su pozvali iz televizije N1 i ja sam prihvatio, a oni su odbili, čak i N1. Izađite pred kamere, izađite pred sud javnosti, ali ne na montiranim konferencijama za novinare gde non stop lažete - navodi Marković.

Potpredsednica SSP-a Marinika Tepić prethodno je napisala na svom nalogu na Tviteru da Markoviću nije mesto na televiziji nego pred sudom.

- Dragan Marković Palma zove na duel. I neki novinari zovu. "Ugostili" bi nas. Izvinite, ali Palma treba da ide u zatvor za organizovanu pedofiliju i prostituciju, a ne da nastavlja bruku po televizijama i da preti svedocima i žrtama. Ne treba on da odgovara meni, nego pred sudom - navela je Marinika Tepić.

Podsetimo, Tepić je na konferenciji za novinare 19. aprila u Jagodini optužila Markovića da organizuje podvođenje žena i devojčica iz tog grada, što je lider JS-a oštro demantovao.

Tužilaštvo je zatražilo od policije prikupljanje obaveštenja, a do sada je saslušano više od 20 svedoka u ovom slučaju.

Predmet je iz Višeg javnog tužilaštva u Jagodini inače izmešten u Više javno tužilaštvo u Kraljevu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja