Najnovije vesti

VUČIĆ O EKSPLOZIJI U ČAČKU: Šteta između 1,5 i dva miliona evra, da se od ponedeljka u potpunosti nastavi rad
Foto: Tanjug Printscreen

u nesreći nije bilo povređenih

VUČIĆ O EKSPLOZIJI U ČAČKU: Šteta između 1,5 i dva miliona evra, da se od ponedeljka u potpunosti nastavi rad

Politika
14:47h

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da su tri helikoptera krenula u gašenje požara, nakon eksplozije u čačanskoj fabrici "Sloboda", te da se očekuje da već od ponedeljka ta kompanija u potpunosti nastavi svoj rad.

Vučić: Šteta u Slobodi između 1,5 i dva miliona evra
01:26

Vučić: Šteta u Slobodi između 1,5 i dva miliona evra

Vučić je današnje obraćanje počeo vešću o nesreći u "Slobodi", i istakao da preliminarne procene pokazuju da je šteta između 1,5 i dva miliona evra.

- Tri helikoptera kreću u gašenje požara i očekujemo da se operacija uspešno okonča i da se već od ponedeljka u potpunosti nastavi proizvodnja u pogonima čačanske "Slobode" - rekao je Vučić.

On je primetio da se takve stvari dešavaju, ali da je važno da i mere zaštite na radu i obezbeđenje budu na neuporedivo višem nivou, kako bi se obezbedila sigurnost zaposlenima u fabrici, u magacinima, kao i stanovništvu u okolini tih objekata.

- To je, bez ozbira na ogromnu pažnju i na gotovo neverovatne razmere eksplozije, ipak podnošljiva šteta i verujem da će "Sloboda" sa uspehom nastaviti svoj rad u budućnosti - rekao je Vučić.

U čačanskoj fabrici namenske industrije "Sloboda" jutros nešto pre dva časa došlo je do serije detonacija, ali u nesreći nije bilo povređenih.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track