MARINIKA TEPIĆ VOLI LUKSUZ: Đilasova potpredsednica došla u poršeu od 155.000 evra!
Foto: Privatna arhiva, Zorana Jevtić

BORAVILA U VALJEVU

MARINIKA TEPIĆ VOLI LUKSUZ: Đilasova potpredsednica došla u poršeu od 155.000 evra!

Politika -

Marinka Tepić, potpredsednica Slobode i pravde (SSP) Dragana Ðilasa, boravila je juče u Valjevu, gde se dovezla ni manje ni više nego luksuznim „poršeom“!

Novi model

Reč je o skupocenom automobilu koji na tržištu, sa opremom, vredi oko 155.000 evra. Auto ima novi model felni, koje su predstavljene pre deset meseci i nalaze se samo na modelu „porše kajen kupe“. Zato se pretpostavlja da auto nije stariji od deset meseci.

Odakle Ðilasovoj potpredsednici ovaj više nego skupoceni automobil - da li ga je kupila, dobila ili je reč o nečemu trećem - nije poznato.

Ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin ocenio je juče da „Marinika prezire one koji nisu bogati kao ona i njen gazda“.

Ponižavanje Srbije

- Kada Marinika dođe u Valjevo „porše kajenom“ od 155.000 evra da priča o teškom životu, to je veće ponižavanje Srbije nego kada Ðilas posle mlaćenja žene i tasta priča o borbi protiv nasilja u porodici. Marinika je u „poršeu“ prvi put bila iskrena i čak i onima koji smatraju da su u Moroviću kokoške nosile marihuanu pokazala da ih prezire ako nisu bogati kao ona i njen gazda - kaže Vulin.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja