DODIKU I MENI OVO SE DESILO SAMO JEDNOM Predsednik Srbije primetio neobičan detalj na početku sastanka s rukovodstvom Srpske FOTO
Foto: Instagram Printscreen, Budućnost Srbije

tačno u podne u vili mir

DODIKU I MENI OVO SE DESILO SAMO JEDNOM Predsednik Srbije primetio neobičan detalj na početku sastanka s rukovodstvom Srpske FOTO

Politika -

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u podne u Beogradu sa rukovodstvom Republike Srpske (RS).

Predsednik se oglasio na zvaničnom Instagram profilu Budućnost Srbije gde je napisao da je primetio i jedan neobičan detalj kod obojice - i kod Dodika i kod sebe.

- Interesantno da smo obukli odelo potpuno iste boje, što mislim da nam se u prethodnih nekoliko godina samo još jednom dogodilo. Važnije od toga, nastavili smo razgovore o ekonomskoj saradnji Srbije i Srpske, problemima sa kojima se naš narod suočava, kao i unapređenju sveukupne regionalne saradnje. Usled svih obaveza danas Srbija i Srpska večeras će zajedno u Busijama obeležiti 26 godina od počinjanja zločinačke akcije Oluja, masovnih ubistava Srba i najvećeg etničkog progona na tlu savremene Evrope, napisao je predsednik Srbije.

Kako je prethodno najavljeno iz Predsedništva Srbije, Vučić danas razgovara sa srpskim članom Predsedništva BiH Miloradom Dodikom, predsednicom RS Željkom Cvijanović, predsednikom Narodne skupštine Nedeljkom Čubrilovićem i premijerom RS Radovanom Viškovićem. Sastanak počinje u 12 časova u vili Mir.

Kurir.rs/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track