Najnovije vesti

MINISTAR VULIN KOMŠIĆU I DŽAFEROVIĆU Bošnjački političari 30 godina glume žrtve, politički pritisci na pravosuđe nisu prihvatljivi
Foto: Printscreen/Instagram/mupsrbije

ministarstvo unutrašnjih poslova

MINISTAR VULIN KOMŠIĆU I DŽAFEROVIĆU Bošnjački političari 30 godina glume žrtve, politički pritisci na pravosuđe nisu prihvatljivi

Politika
09:48h

BEOGRAD - „Kada god bi Srbija postupajući po zakonima uhapsila osumnjičenog za ratne zločine nad Srbima, povlačili su se ambasadori i bulaznilo bi se o srpskoj agresiji, a o žrtvama se ne bi progovorila ni reč.

Bošnjački političari već trideset godina žive od uloge žrtve i ne prihvataju da na rukama Nasera Orića i stotina sličnih ima puno srpske krvi i iskopanih očiju. Da su sve zemlje u kojima se devedesetih vodio građanski rat bile poštene kao Srbija i da su sve sudile svojim sunarodnicima, danas bi mnogo manje zločinaca bilo na slobodi, rekao je ministar MUP Aleksandar Vulin.

Srbiji se nema šta prigovoriti, ali zato ima licemerima Komšiću i Džaferoviću, koji se nikada nisu poklonili srpskim majkama, ali brane Srbiji da traži pravdu. U Srbiji tužilaštvo radi po zakonu, a Ministarstvo unutrašnjih poslova po nalogu tužilaštva i tu politike nema i neće je biti, saopštio je MUP.

Zato što je tako, Srbija je država, a zašto o BiH i Vljosa Osmani kao lider nepriznate teritorije kaže da je "nefunkcionalna država", to Komšić i Džaferović treba da odgovore i sebi i građanima BiH", odgovorio je ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin članovima Predsedništva BiH Komšiću i Džaferoviću, koji su izneli uvrede i laži na račun Srbije nakon što je uhapšen državljanin BiH i ratni zločinac Edin Vranj.

Kurir.rs

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track