GO u nedelju  o pripremama za Skupštinu SNS
Foto: Tanjug

GO u nedelju o pripremama za Skupštinu SNS

Politika -
Najveći deo sednice GO biti posvećen pripremama za Skupštinu SNS, 29. septembra, na kojoj će biti izabrani predsednik stranke, Predsedništvo i članovi GO.

BEOGRAD - Sednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke biće održana u nedelju, 26. avgusta, koja će biti posvećena pripremama za Skupštinu SNS, koja je planirana za kraj septembra, najavio je potpredsednik naprednjaka Nebojša Stefanović.

Stefanović je rekao da će najveći deo sednice GO biti posvećen pripremama za Skupštinu SNS, 29. septembra, na kojoj će biti izabrani predsednik stranke, Predsedništvo i članovi GO.

Sednica GO stranke biće održana u Beogradu, a članovi tog stranačkog tela trebalo bi da razmatraju i zahtev novosadskih naprednjaka da GO ponovo glasa o koalicionom sporazumu sa SPS ukoliko ta stranka ne ispoštuje koalicioni sporazum o formiranju vlasti na svim nivoima.

Lider naprednjaka Aleksandar Vučić ranije je najavio da će se na sednici GO nakon što se on vrati iz Rusije razgovarati o zahtevu novosadskog odbora naprednjaka da se ponovo glasa o sporazumu te stranke sa socijalistima, kao i da je uveren da će sa koalicionim partnerima naći način da nesporazume prevaziđu.

Novosadski naprednjaci su tražili prekomponovanje vlasti u Novom Sadu.

Stefanović je ranije rekao da SNS očekuje da će socijalisti podržati promenu vlasti u Novom Sadu.

On je tada rekao da će naprednjaci razgovarati sa koalicionim partnerima i da za sada imaju naznake da će imati uspešnu saradnju sa njima po tom pitanju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track