DIJANA HRKALOVIĆ POSLALA LJUBAVNIKA DA UBIJE VLADU POPA?! Policija privela Vajdića, ali ubrzo ga pustili i VRATILI MU ORUŽJE!
Foto: Marina Lopičić, Nemanja Nikolić, Beta/Dragan Gojić

otkrivamo

DIJANA HRKALOVIĆ POSLALA LJUBAVNIKA DA UBIJE VLADU POPA?! Policija privela Vajdića, ali ubrzo ga pustili i VRATILI MU ORUŽJE!

Politika -

Bivša državna sekretarka MUP navodno je bila u ljubavnoj vezi s navijačem Vladimirom Vajdićem, koji se dovodi u vezu s ubistvom Vladimira Popovića. Navijač je uživao njenu zaštitu, ali je zauzvrat "sklanjao" ljude koji su joj smeta

Navijač Vladimir Vajdić, koji se dovodi u vezu sa ubistvom Vladimira Popovića Popa, nekadašnjeg vlasnika kazina "Havana", bio je u vreme zločina u ljubavnoj vezi sa uhapšenom državnom sekretarkom Dijanom Hrkalović, saznaje Kurir! Vladimir Popović, podsetimo, ubijen je u decembru 2018, samo nekoliko meseci pošto je Hrkalovićeva naredila policajcima koji su Vajdića zaustavili da ga puste i vrate mu nelegalno oružje koje je pronađeno u njegovom automobilu.

Sabotiranje istrage

- Vladimir Vajdić, koji je odranije poznat policiji i ima kriminalni dosije, dovodi se u vezu sa tim zločinom. Iako se u početku mislilo da je Popović ubijen u sukobu kavačkog i škaljarskog klana, istraga je utvrdila da njegova likvidacija nema nikakve veze sa krvavim ratom zbog droge. Jedno od imena do kojih se došlo tokom prikupljanja dokaza jeste i Vajdić, ali su uviđaj na licu mesta i istraga urađeni tako da je teško sa kvalitetnim dokazima za sud rešiti taj slučaj - kaže izvor Kurira, i podseća da je Dijana Hrkalović u vreme tog zločina bila glavna u MUP, ali i da je u petak uhapšena upravo zbog sabotiranja istrage za ubistvo.

- Tokom prikupljanja dokaza došlo se i do njenog imena i ona bi trebalo uskoro da bude saslušana i zbog toga - dodaje naš sagovornik.

On podseća da je Hrkalovićka Popovića, kog je dovodila u vezu sa škaljarskim klanom, patološki mrzela i da je svedok u sudu izjavio da je svedoka terala da lažno optuži njega i njegove prijatelje Vladimira Đorića i Vojislava Kostića za iznudu. Zbog tog svedočenja on je bio uhapšen, a kraj postupka nije dočekao jer je ubijen. Međutim, nedavno je u sud došao svedok, kog su navodno tukli i pokušali da mu iznude novac tvrdeći da ih je lažno optužio i da je odlučio da "kaže istinu jer se više ne boji Dijane".

Na merama

- Popović je, kao i advokat Dragoslav Miša Ognjanović, sa čijom se likvidacijom Dijana takođe dovodi u vezu, bio na merama policije u vreme kad je ubijen - podseća on.

Inače, u vreme ubistva Popa, prema rečima našeg sagovornika, tadašnja državna sekretarka i Vajdić se nisu odvajali.

- Bili su u ljubavnoj vezi, i to čak nisu ni skrivali. U tom periodu policija je nekoliko puta privodila ovog navijača, koji se dovodi u vezu i sa trgovinom drogom. U njegovom „audiju A8“ pronađeni su pištolji, panciri, ali se nikada nije dugo zadržavao iza rešetaka jer su policajci uvek morali da ga puste na jedan njegov poziv - upućen Dijani Hrkalović. Praktično, policajci su Vajdiću morali da se izvine što su ga uopšte zaustavili - otkriva naš sagovornik.

Kako je Kurir pisao, uskoro se očekuje proširenje istrage protiv Dijane Hrkalović, koja se zasad sumnjiči samo za trgovinu uticajem. Operativne informacije, prikupljene tokom prethodnih meseci, ukazuju da je ona bila u direktnom kontaktu sa vođom kavačkog klana Radojem Zvicerom, ali i Nikolom Vušovićem, zvanim Džoni sa Vračara. Sa njima je blisko, podsetimo, sarađivao i klan Veljka Belivuka, koji je optužen za brutalne likvidacije u kući strave u Ritopeku.

Nove provokativne fotografije

Lezbo-akcija bivše državne sekretarke

Dijana Hrkalović
foto: Privatna arhiva

Posle fotografija Dijane Hrkalović u čipkastom donjem vešu i halterima, u javnost su procurile i njene slike na kojima je sa ženama, a na kojima one očigledno aludiraju na seksualne odnose. Na jednoj od njih Hrkalovićeva pozira nasmejana, dok crnka pored nje ispruženog jezika pokušava da dodirne njeno lice. Izvor Kurira otkriva da je ovakve fotografije bivša državna sekretarka slala saradnicima, ali i ljudima iz kriminalnog miljea, kao i da je većina provokativnih fotografija nastala upravo na njenom tadašnjem radnom mestu, u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Dosije Vajdić

Hapšen zbog pucnjave

Vladimir Vajdić, podsetimo, bio je hapšen 2011, zbog pucnjave na Dorćolu u kojoj su ranjena dvojica mladića.

- On je tada priznao da je pucao, ali je tvrdio da je reč o nesporazumu, do kog je došlo posle kraće rasprave između njega i dvojice ranjenih mladića - otkriva izvor Kurira.

Štampano izdanje 21.10.2021.
foto: Kurir

Čitajte KURIR!

Kurir.rs/Ekipa Kurira

BONUS VIDEO

03:21

DIJANA BILA DEO GRUPE KOJA JE PLANIRALA ATENTAT NA VUČIĆA: Obaveštajac otkrio šokantne detalje afere NIJE DŽABE DOVEDENA U MUP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja