VRATA ULUBLJENA, TABLICE SKINUTE, BRISAČI POLOMLJENI PLUS UVREDE: I to pred Aranđelovdan koji slavi, BILANS NAPADA NA ČEDU
Foto: Zorana Jevtić

na aerodrOMU ČEKAO SINA DA ZAJEDNO PROSLAVE ARANĐELOVDAN

VRATA ULUBLJENA, TABLICE SKINUTE, BRISAČI POLOMLJENI PLUS UVREDE: I to pred Aranđelovdan koji slavi, BILANS NAPADA NA ČEDU

Politika -

BEOGRAD - Liberalno demokratska partija (LDP) saopštila je da su sinoć na Aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu nepoznate osobe, ispred ulaza u aerodromsku zgradu, razbile automobil predsednika LDP Čedomira Jovanovića.

DETALJI NAPADA NA ČEDU: Došao na aerodrom da sačeka sina za Aranđelovdan, a oni mu olupali auto i vikali Prodao si Srbiju

Uputili su mu i niz uvreda, dodaje LDP. Jovanović je na aerodromu čekao, kako je prvobitno navedeno, goste iz inostranstva, a automobil je parkirao u zaustavnu traku ispred ulaza u zgradu aerodroma.

Nakon što se vratio, zatekao je polupane delove automobila, a grupa mladića ga je vređala. Jovanović je odmah pozvao policiju, kažu u LDP.

Liberalno demokratska partija (LDP) saopštila je da se sinoć na Aerodromu "Nikola Tesla" dogodio incident kada su ispred ulaza u aerodromsku zgradu nepoznata grupa mladića razbila automobil predsednika LDP Čedomira Jovanovića i uputila mu niz uvreda.

ČEDI JOVANOVIĆU GRUPA MLADIĆA RAZBILA AUTO ISPRED ULAZA NA BG AERODROM: Parkirao se u zaustavnu, oni razbijali pa ga i izvređali

U međuvremenu se saznalo, piše Blic, da je lider LDP čekao sina da sleti iz Velike Britanije zbog porodične slave Aranđelovdana koji se proslavlja u nedelju kako bi svi tradicionalno svi zajedno otišli u crkvu. Izvor koji je upoznat sa događajem dalje navodi da je grupa nepoznatih mladića dobacicivala i vređala Jovanovića rečima: "Prodao si Srbiju" dok je prilazio kolima.

Čedomir Jovanović
foto: Zorana Jevtić

Tek nakon toga, Jovanović je video da su tablice na automobilu skinute, te da su izlomljeni brisači, a vrata ulubljena. Dve ekipe policije su napravile uviđaj, a ceo taj deo na aerodromu je pod kamerama.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track