PREDSEDNIK SRBIJE UPUTIO TELEGRAM SAUČEŠĆA POVODOM STRAVIČNE NESREĆE U BUGARSKOJ: Sa nevericom i tugom primio sam strašnu vest
Foto: Instagram Printscreen, Budućnost Srbije

u Bugarskoj poginulo 46 putnika iz severne makedonije

PREDSEDNIK SRBIJE UPUTIO TELEGRAM SAUČEŠĆA POVODOM STRAVIČNE NESREĆE U BUGARSKOJ: Sa nevericom i tugom primio sam strašnu vest

Politika -

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas telegram saučešća predsedniku Severne Makedonije Stevu Pendarovskom i predsedniku Vlade Zoranu Zaevu, povodom saobraćajne nesreće u kojoj je život izgubilo 46 ljudi.

"Sa nevericom i tugom sam primio strašnu vest o tragičnoj pogibiji putnika autobusa u Bugarskoj. Ne postoje reči koje bi opisale bol koji delimo sa gradjanima vaše zemlje. Nemi pred ovom tragedijom, šaljemo molitve utehe porodicama poginulih i celom vašem bratskom narodu.

Srbija je i sada uz vas, spremna da pruži svaku potrebnu pomoć i podršku, jer niste sami u ovoj tragediji", naveo je Vučić u telegramu.

Najmanje 45 osoba je poginulo protekle noći u Bugarskoj u saobraćajnoj nesreći makedonskog autobusa, prenela je televizija BNT.

Nesreća se dogodila u 2 časa na auto-putu kod sela Bosnek, oko 40 kilometara južno od Sofije, izjavio je bugarski zvaničnik zadužen za krizne situacije Nikolaj Nikolov.

Kurir.rs/Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track