02:56

Srpski poslanik opleo po albanskom političaru zbog KiM HAOS U STUDIJU UŽIVO, PALE TEŠKE REČI

varnice

MOGU DA BUDEM I DALEKO BEZOBRAZNIJI: Srpski poslanik ućutkao albanskog političara u programu uživo KOJA STE BRE VI DRŽAVA?!

Politika -

Ne stišava se bura nakon izjave hrvatskog predsednika Zorana Milanovića da ne razume zemlje članice EU koje nisu priznale Kosovo i da će se lično založiti da se to ispravi.

Đorđe Milićević
foto: Kurir Televizija

Politički analitičar iz Prištine Fatmir Šeholi rekao je da je albanski narod na KiM zadovoljan posetom Milanovića i da su Albanci i Hrvati braća po oružju.

- U poslednje vreme imali smo posetu, ne samo predsednika, nego i premijera i ministra odbrane Republike Hrvatske. Te posete su važne i narod na Kosovu je zadovoljan. U poslednje vreme imamo dosta informacija da se Srbija izrazito i veoma brzo naoružava i kupuje velike količine oružja iz Rusije. Mi moramo biti veoma obazrivi. Albanci i Hrvati su braća po oružju, ali nisu po krvi - rekao je u jutarnjem programu Kurir televizije Fatmir Šeholi.

Đorđe Milićević
foto: Kurir Televizija

Na njegove reči je žestoko reagovao narodni poslanik Đorđe Milićević.

- Ja mogu da budem daleko bezobrazniji. Pa da vam kažem šta je rekao predsednik države Hrvatske. Vrlo čudno mi je da neko čija zemlja članica Evropske unije, dođe u Prištinu i kaže da je prijatna država. O kojoj državi mi pričamo - upitao je Milićević.

Šeholi je odgovorio da se priča o "državi Kosovo".

- Ko je priznao tu državu? Milanović mora da poštuje evropske standarde - odbrusio je Milićević.

Đorđe Milićević
foto: Kurir Televizija

- Sada smo od analitičara čuli da spominje kako se Srbija naoružava da bi ratovala. Ne, to Srbija nikada nije rekla - rekao je narodni poslanik Đorđe Milićević.

Podsetimo, hrvatski predsednik Zoran Milanović je na konferenciji za novinare, nakon sastanka sa kosovskom predsednicom Vjosom Osmani, rekao da su ljudi malo informisani o Kosovu. Milanović je juče stigao u dvodnevnu posetu Prištini, a najavljen je i susret sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem.

Đorđe Milićević
foto: Kurir Televizija

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:41

Advokat braće Džonić potvrdio da se pojavio i treći svedok

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track