POSLANIK KOMLENSKI BRUTALNO ODGOVORIO STEFANOVIĆU: Preklinjao SAD da priznanje Kosova odlože za posle izbora!
Foto: Stefan Jokić

DOVOLJNO JE POROČITATI VIKILIKS

POSLANIK KOMLENSKI BRUTALNO ODGOVORIO STEFANOVIĆU: Preklinjao SAD da priznanje Kosova odlože za posle izbora!

Politika -

Narodni poslanik i potpredsednik Pokreta socijalista Đorđe Komlenski odgovorio je potpredsedniku Stranke slobode i pravde Borku Stefanoviću koji je izneo niz laži na račun predsednika Vučića i ministra policije Vulina, optuživši ih da su bezbednosne službe stavili u funkciju druge zemlje.

- Čim jedan špijun krene da napada, odmah mu se i čitava agenturna mreža pridruži u napadima na slododne ljude i državnike i suverene i nezavisne države. Borislav ili Borko Stefanović kao i njegove gazde Đilas, Tadić, Jeremić i razni Ponoši pored toga što su uništavali Srbiju, poznati su i po tome da su po mišljenje i radne zadatke odlazili u strane ambasade, o čemu najbolje svedoči Vikiliks.

Dovoljno je pročitati Vikiliks depeše i videti kako je Stefanović preklinjao SAD da priznanje Kosova odlože za posle izbora da ne gube glasove. Tako je Vikiliks naveo da je Stefanović, koji je blizak predsedniku Tadiću, rekao da je reizbor predsednika kritičan za cilj Demokratske stranke (DS) i čvrste odnose između Sjedinjenih Država i Srbije. S tim u vezi, Stefanović je pozvao Sjedinjene Države, "svetionik slobode", da odlože priznanje Kosova do drugog kruga predsedničkih izbora.

Vikiliks nije zabeležio samo Borkovo kukanje Sjedinjenim Državama, već i Jeremićeve poruke koje je slao ambasadi SAD-a o njegovom atlantskom uverenju. Vikiliks nije zaboravio ni Tadića, ni Đilasovo opanjkavanje Jeremića da blokira Srbiju na putu ka EU, ni planove Ponoša za uništenje srpske vojske i njegovu "reformističku viziju".

Nema ni najmanje sumnje da su se agenti iz Srbije i iz drugih zemalja ujedinili u nameri da svom silom napadnu i unište sve iskrene borce za slobodu i samostalnost svojih zemalja" - odgovorio Komlenski.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track