VUČIĆ OTKRIO ŠTA SE DEŠAVALO U SEDIŠTU SNS POSLE REFERENDUMA: Neću se kandidovati! Evo, vi pametni vodite stranku, ja se povlačim
Foto: Tamara Trajković

tv uključenje uživo iz ankare

VUČIĆ OTKRIO ŠTA SE DEŠAVALO U SEDIŠTU SNS POSLE REFERENDUMA: Neću se kandidovati! Evo, vi pametni vodite stranku, ja se povlačim

Politika -

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi u jednodnevnoj poseti Turskoj, gde se sastao sa predsednikom Turske Redžepom Tajipom Erdoganom, a tokom obraćanja novinarima otkrio je šta se dešavalo u sedištu SNS neposredno posle referenduma i šta je razgovarao sa svojim saradnicima.

Posle susreta se obratio medijima u Srbiji, rekao je da je na sastanku sa Erdoganom bilo reči o investicijama, regionalnim pitanjima, situaciji u Priboju, Dejtonskom sporazumu.

Međutim, Vučić se osvrnuo i na situaciju na referendumu, i dodao da je istina da je napustio prostorije SNS-a, rekavši: "Evo vi ste pametni, uzmite sada pa vodite stranku", rekao je predsednik u uključenju uživo iz Ankare za TV Pink.

- Ima ih mnogo pametnijih koji su znali da je trebalo da se glasa za 'ne', trebalo im je 20 odsto da budu radosni", rekao je on i dodao da je u pitanju dobar deo SNS koji su glasali za "ne" - kazao je on.

Još jednom je kazao da će se nakon izbora povući sa čela stranke te dodao da je istina da nije zadovoljan kad je reč o referendumu.

Kurir.rs/TV Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track